Kraljica Elizabeta i princ Philip redovito ljeto provode u škotskom dvoru, a unatoč pandemiji koronavirusa, na to su se odlučili i ove godine.

Galerija


Britanska kraljica Elizabeta II (94) sa suprugom princom Philipom (99) je karantenu provela u dvorcu Windsor, a kraljevski par je privatnim avionom ovoga tjedna otputovao na zasluženi ljetni odmor u Škotsku.

Vezani članci Kraljica Elizabeta Otkriveni iznenađujući detalji iz djetinjstva kraljice Elizabete koji su šokirali britansku javnost Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Ovo nismo očekivali: Otkriveni iznenađujući detalji božićne tradicije u kraljevskoj obitelji, ima i alkohola

Iako ih je dočekalo loše vrijeme, kraljica i njezin suprug stali su da pozdrave okupljene građane koji su im poželjeli ugodan odmor. Elizabeta je bila u ležernijoj kombinaciji od one na koju je javnost već navikla, a na glavi je imala svilenu maramu, koju često nosi kada je na odmoru od svojih dužnosti.

Fotografi su kraljevski par uhvatili dok su se iskrcavali iz aviona, a u Škotskoj će ostati do početka listopada ove godine, piše Daily Mail.

Kraljicu i princa dočekala je kraljevska straža, a za razliku od prijašnjih putovanja u Škotsku, ove godine će stvari biti nešto drugačije. Svi zaposlenici trebali su biti u karanteni dva tjedna prije njihova dolaska zbog mjera opreza i pandemije koronavirusa, a kraljica će imati i nešto manje osoblja nego inače.

Još dok je bila u dvorcu Windsor, gdje je otišla na samome početku pandemije u ožujku ove godine, na snazi su bile povećane mjere opreza kako kraljica i princ ne bi bili izloženi virusu koji je poharao svijet.

Kraljica Elizabeta i princ Philip vjenčali su se u studenom 1947. te će za nekoliko mjeseci proslaviti 73. godišnjicu braka.

Oglasila se supruga Rajka Dujmića, ali samo kako bi komentirala istup poznatog estradnog menadžera o nekim njegovim kolegama