Osoblje na minimumu

Evo kako Kraljica Elizabeta provodi vrijeme u karanteni, a što joj od svega najviše nedostaje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U dvorac Windsor kraljica je otišla još 19. ožujka sa svojim suprugom, princom Philipom (98).

Kraljica Elizabeta i dalje je u karanteni u dvorcu Windsor, a Daily Mail je otkrio kako provodi vrijeme. 

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Njena kći otkrila je detalje Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

U dvorac Windsor kraljica je otišla još 19. ožujka sa svojim suprugom, princom Philipom (98). Samo nekoliko njihovih zaposlenika može im se približiti zbog mjera opreza, a svoje osoblje kraljica je svela na minimum.

Čelnica britanske monarhije vrijeme provodi čitajući novine i razgovorom s ostatkom obitelji putem video-poziva, a zbog pandemije rijetko izlazi vani. Njezin vrtlar istaknuo je kako je kraljica oduševljena ptičicama o kojima se brine dok je u samoizolaciji, a kako ne ide na jahanje, zabavlja se drugim hobijima.

Njezini zaposlenici kažu kako joj jahanje najviše i nedostaje.

Kako britanski mediji javljaju, Elizabeta uživa u društvu svoga supruga i sjajno se slažu.

Ostatak kraljevske obitelji je također u samoizolaciji. Princ Charles i dalje je u Škotskoj sa suprugom Camillom Parker-Bowles, a sve kraljevske dužnosti trenutačno obnaša princ William.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) +2 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) Celebrity Forbes ga proglasio milijarderom, no pobunio se jer smatra da su ga podcijenili: "Znate što radite"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene