Na tronu već 70 godina

Kraljevska obitelj objavila nikad viđene snimke kraljice Elizabete

Kraljica Elizabeta II (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabeta II (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kraljica Elizabeta II (Foto: Profimedia) Galerija

U videu koji je objavljen prikazana je kraljica, onda još princeza Elizabeta, skupa sa svojom mlađom sestrom, princezom Margaret.

Kraljevska je obitelj povodom 94. rođendana kraljice Elizabete II. na društvenim mrežama objavila nikad prije viđene snimke iz njezina djetinjstva.

Pogledaj i ovo Princ William i Kate Middleton Posebna lokacija William i Kate nakon godinu dana stigli na njima važno mjesto, njihov boravak tamo obilježit će i pomalo tužan dan

U videu koji je objavljen prikazana je kraljica, onda još princeza Elizabeta, skupa sa svojom mlađom sestrom, princezom Margaret.

Kraljica je na tronu već gotovo 70 godina, a prva je vladarica iz britanske dinastije koja je toliko godina provela s krunom.

Rođena je u Londonu kao najstarije dijete kralja Georgea i kraljice Elizabete. U trenutku njezina rođenja nitko nije mislio da će upravo ona kao djevojka preuzeti kormilo britanske dinastije, no nakon što je njezin stric abdicirao te je preminuo njezin otac, naslijedila je najvažniju titulu u Velikoj Britaniji.

Tijekom vladavine doživjela je brojne uspone i padove, no danas je već kultna ličnost u Velikoj Britaniji, ali i u čitavom svijetu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: AFP) Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts i Kiefer Suterland (Foto: Profimedia) +1 Kiefer Sutherland (Foto: AFP) Zanimljivosti Nogirala ga je samo tri dana prije zakazane svadbe, a o razlozima tog skandala dugo se nagađalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene