Svaka joj čast

Kraljica se ni u 95. godini ne odriče svoje najveće strasti, jedva dočekala izlazak iz izolacije

Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) +0 Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Galerija

Kraljica Elizabeta snimljena je prvi put nakon izolacije zbog koronavirusa, i to na jahanju u blizini dvorca Windsor.

Kraljica Elizabeta okrunjena je prije točno 67 godina, a danas nam sa svoje 94 godine pokazuje da je još uvijek itekako vitalna i bavi se svim mogućim aktivnostima u slobodno vrijeme.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Njena kći otkrila je detalje Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

Kraljica je snimljena prvi put nakon izolacije zbog koronavirusa, i to dok je jahala svog 14-godišnjeg ponija Balmorala Ferna.

Elizabeta je tijekom cijele svoje vladavine bila poznata kao strastvena ljubiteljica i uzgajivačica čistokrvnih trkaćih konja, pa je jedva dočekala izlazak iz svojih odaja dvorca Windsor, u kojima je provodila vrijeme u izolaciji. Snimljena je dobrog raspoloženja, a nije propustila ni priliku da se prikladno i s ukusom odjene u šarene boje koje su kontrirale tmurnom britanskom vremenu.

Posljednji put u javnosti se pojavila 19. ožujka pri odlasku iz Buckinghamske palače u Windsor, a tada su joj društvo pravili njezini ljubimci, psi Candy i Vulcan. Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci svoje je dužnosti i sastanke održavala telefonskim putem, a odradila je i nekoliko obraćanja javnosti koja su emitirana na britanskim televizijama, a pratili su ih milijuni gledatelja iz cijeloga svijeta.

Kraljica Elizabeta na tronu Ujedinjenog Kraljevstva nalazi se od 2. lipnja 1953. godine, a okrunjena je u opatiji Westminster u Londonu. Na prijestolje je stupila kao 25-godišnjakinja nakon smrti svog oca, kralja Georgea VI. Povjerenje joj je izglasano 6. veljače 1952. godine i izvršno ju je vijeće nedugo nakon toga proglasilo kraljicom. Njezina je krunidba održana s godinom kašnjenja zbog tradicije koja je poštovala određeni period od smrti monarha do održavanja svečanih ceremonija i slavlja u zemlji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Rinna (Foto: Getty Images) Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) +0 Lisa Rinna (Foto: Getty) Naslovnica Zavodljivo se izvijala i plesala oko slavnog supruga, ali njegova je reakcija sve oborila s nogu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene