tipično za nove roditelje

Korana Gvozdić podijelila intimni trenutak iz kreveta s Ivanom Šarićem i pokazala što rade prije spavanja

Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) +0 Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Galerija

Korana Gvodić i Ivana Šarić u vezi su od 2012. godine, a odnedavno se njihov svijet vrti samo oko sinčića Olivera.

Manekenka Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić jedan su od omiljenih domaćih parova i često na društvenim mrežama dijele zajedničke fotke.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

No otkako su postali roditelji, sve im se vrti oko sinčića Olivera koji je postao i glavna zvijezda njihovih Instagrama.

Korana je sada rastopila pratitelje jednom novom fotografijom preslatkog dječaka, koju možete pogledati ovdje, nakon čega je u svojim Storyjima na Instagramu objavila fotke sebe i Ivana iz kreveta.

"Traju dogovori oko noćne smjene", napisala je uz kolaž fotki na kojima leže zajedno i tako otkrila da, kao većina novih roditelja, i prije spavanja misle samo o svom sinu.

Inače, manekenka i komičar, koji su zajedno 2012. godine, postali su roditelji 13. travnja, no neko su vrijeme tajili rođenje sina.

Korana je nakon poroda sa sinom u bolnici provela pet tjedana, a o izazovnom razdoblju kroz koje su prošli progovorila je na svojem Instagramu.

"On i ja. Bodrili smo i čekali jedno drugo... Prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi Majčin dan. I onda smo nakon pet tjedana i dva dana izašli ZAJEDNO! 20. 5. 2021 - on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu", napisala je na društvenoj mreži kada je s malenim Oliverom napustila bolnicu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene