Ne nalikuje na sebe

Drastične promjene imidža nikada joj nisu bile problem, ali svi se pitaju što je ovo trebalo biti?

Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Kim Kardashian je iznenadila, ali i začudila promjenama imidža kojima se pohvalila pred svojih 217 milijuna pratitelja na Instagramu.

Najslavnija reality zvijezda današnjice Kim Kardashian nikada nije previše oklijevala oko eksperimentiranja sa svojim izgledom i često je mijenjala imidž, no njezina najnovija transformacija šokirala je mnoge jer ju uopće nisu uspjeli prepoznati.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

40-godišnja Kim na Instragramu je prvo objavila snimku s bijelom pastom na obrvama, a onda snimku na kojoj su joj obrve bile u potpunosti izbijeljene.

"Ljudi ovo mi je jako slatko, imam izbijeljene obrve. Sviđa mi se. Jedva čekam da vam pokažem konačni izgled", poručila je svojih 217 milijuna pratitelja.

No niti to nije bilo sve, pa je uskoro s njima podijelila i novi video u kojem je pozirala kao plavuša. Međutim, desetak minuta kasnije već je objavila selfie s dugom crnom kosom i tamnim obrvama.

"Već sam se vratila tamnim nijansama, ne brinite", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Što ju je motiviralo na ovu kratkotrajnu promjenu nije upoznato, ali definitinivno je sve ostavila u čudu. Kim inače prolazi kroz proces razvoda od glazbenika Kanyea Westa nakon šest godina braka s kojim dijeli četvero djece.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene