Kanye West se povukao od javnosti, ali i supruge Kim Kardashian, no redovito viđa djecu i ne shvaća brakorazvodnu parnicu nimalo ozbiljno.

Galerija


Kim Kardashian (40) predala je zahtjev za razvodom od Kanyea Westa (43) prošlog mjeseca, no čini se da njemu ta činjenica puno ne znači. 

Vezani članci Kim Kardashian - 2 Konačno joj i službeno dodijelili laskavu titulu zbog koje je njezin suprug imao ljutite ispade Kim Kardashian - 12 Kim pokazala svoju novu opsesiju pa priznala da nije dobro, a onda je postala hit na društvenoj mreži

Naime, reality zvijezda se čudi što njezin još zasad muž nije podnio nikakvu papirologiju kako bi dao do znanja da je shvatio da uskoro kreće brakorazvodni proces. 

"Kanye to nije učinio jer ne prihvaća da Kim želi završetak. Poznaje ju i zna da ona to želi napraviti. On je dobro unatoč svemu, no zaista ne vjeruje da će Kim okončati njihov brak", ispričao je izvor za Hollywood Life. 

"Kanye to vidi kao potez u šahu zbog čega nije regirao niti napravio išta. Čini se da nema u planu uskoro odgovoriti na zahtjev za razvodom. Kimina cijela obitelj je zapanjena radi toga", dodao je izvor. 

Inače, kako je nedavno izvijestio Page Six, Kardshianka i West su se dogovorili da će zajedno odgajati kćeri North (7) i Chicago (3) te sinove Sainta (5) i Psalma (1), no reper je sve zakomplicirao. 

Kim može doći do Kanyea samo preko njegovog osiguranja jer joj je onemogućio druge načine komuniciranja. Naime, reper je promijenio broj mobitela i ne želi izravan kontakt s Kardashiankom. Usto zahtijeva da Kim ne smije biti u blizini kada on posjećuje njihovu djecu.

West je odlučio izolirati se od reality zvijezde još prije nego je ona podnijela zahtjev za razvod.

"Već je tada promijenio brojeve mobitela i rekao joj: 'Možeš me kontaktirati preko mog osiguranja'. Unatoč tome, ona mu vjeruje dovoljno da ga pusti blizu djece. Kanye ih voli i često ih viđa. Kim napusti kući i on se dođe družiti s djecom. Imaju vojsku dadilja pa je tranzicija laka", ispričao je izvor za Page Six.

Kardashianka je ostala živjeti u Los Angelesu s djecom dok West boravi na svom ranču u Wyomingu. Kad je pokrenut brakorazvodni proces, rečeno je da se par dogovorio oko nekretnina, no onda je procurila informacija da se zahuktala situacija oko njihove goleme vile u kalifornijskom gradu Calabasasu vrijedne 40 milijuna dolara.

Inače, par se vjenčao 2014., a kako su pisali strani mediji, njihovo zajedničko bogatstvo se procjenjuje na četiri milijarde dolara. Kim je navodno planirala razvod od Kanyea još od srpnja prošle godine, kada je slavni reper šokirao svijet izjavama da su razmišljali o tome da Kim pobaci njihovu najstariju kćer North, te da već mjesecima dogovara strategije razvoda sa svojom odvjetnicom.

Mnogi su nagađali kako bi to moglo biti tek krajem godine, jer je trenutačno u pripremi njezin novi reality show te ne želi da razvod zasjeni sve, no čini se kako je ipak požurila s tom odlukom.

Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

Osvojio je ženska srca kao prezgodni lik omiljene serije iz 90-ih, a pogledajte koliko se do danas promijenio