Khloe Kardashian i njezina obitelj imaju privatne kuhare, pa se rijetko upuštaju u kulinarske vještine.

Galerija


Khloe Kardashian (35) još uvijek zabavlja javnost transformacijom svog lica, no ona se ne zanemara i hvali se novim vještinama. 

Vezani članci Robert Kardashian - 3 Njegova tragična sudbina sve je šokirala, za tešku dijagnozu saznao je samo dva mjeseca prije smrti Kim Kardashian - 7 Kim sebe i sestre pretvorila u metu ismijavanja starim fotkama: "Tu su imale originalna lica"

Reality zvijezda objavila je na Insta storyju fotografiju kruha kojeg je ispekla u četvrtak. "Ne mogu vjerovati da sam ja napravila ovo", napisala je Khloe. Kardashianka je tako iznenadila 113 milijuna pratitelja na Instagramu jer poznato je da ona i njezina obitelj imaju privatne kuhare. 

Inače, ona posljednjih mjesec dana fascinira promjenama na svom licu. Khloe je, prema riječima stručnjaka stanjila nos, iako ona tvrdi da je to do šminke i tehnike konturiranja. Obrazi su joj puniji i naglašeniji te ima umjetne zube. Također je sređivala podočnjake dok je tamniji ten vjerojatno postigla u solariju. 

Neki tvrde da je Khloe stavljala implatante u stražnjicu dok ona kaže da je sve to stvar puno vježbanja. Usto, američki mediji pišu da je povećala i grudi. Teško je procijeniti koliko je toga korigirala na sebi, no dobro je poznato da su u njezinoj obitelji kada je riječ o plastičnim operacijama vrijedi više je manje. Naime, njezina majka Kris Jenner, sestre Kim, Kourtney i Kylie su radile drastične promjene na sebi.

Inače, vrijednost Khloeine imovine se procjenjuje na 40 milijuna dolara. 

Poznati poduzetnik ljubi 27 godina mlađu studenticu: U društvu atraktivne plavuše prošetao zagrebačkom špicom