bizaran trening

Izruguju joj se zbog plastičnih operacija, a sad je nasmijala neobičnim vježbanjem s kćerkicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian posljednjih je godina sve mršavija, a objavila je video u kojem je otkrila jedan od njezinih načina vježbanja.

Khloe Kardashian (35) posljednjih dana je bila meta izrugivanja zbog previše plastičnih operacija i fotošopiranja fotografija, a u nedjelju je iznenadila videom vježbanja. 

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Reality zvijezda, koja je svakim danom sve mršavija, pohvalila se snimkom na kojoj se vidi da je kolica s dvogodišnjom kćeri True zakvačila oko struka i tako trči po ulici. "Idemo to odraditi", napisala je Khloe koja je odrađivala vježbanje uz hit "Eye Of The Tiger" grupe Survirvor. 

Kardashianka je istaknula da ju njezin trener baš izmučio, a njen video je zabavio pratitelje na Instagramu. "Sviđa mi se ovo", "Rasturi to", "Raspoloženje zvijeri", "Jedna opaka mama. Sviđa mi se što si u sve to uključila True", "Ubijaš", "Ovo je tako dobra ideja", "Fantastično", "Samo da True ne ispadne", "Tako si jaka. Ovo bi trebala raditi svaka mama", "Meni je ovo bizarno", komentirali su. Khloe, koju prati 111 milijuna ljudi, ubrzo je prikupila više od dva milijuna lajkova. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏃🏽‍♀️ lets do this! 🏃🏽‍♀️ 🎵 Eye of the Tiger 🎵 @donamatrixtraining was really pushing me this day

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Inače, Kardashianka je u subotu šokirala fotografijom svog lica na Instagramu i obožavatelji su ju molili da prestane s operacijama. Prema riječima stručnjaka stanjila je nos, iako ona tvrdi da je to do šminke i tehnike konturiranja. Obrazi su joj puniji i naglašeniji te ima umjetne zube. Također je sređivala podočnjake dok je tamniji ten vjerojatno postigla u solariju. No reality zvijezda objašnjava da je sve do šminkanja i sigurno je neke ljude uvjerila u to.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene