Ella Orešković na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima pozira u minijaturnom bikiniju.

Galerija


Kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, 22-godišnja pjevačica Ella, domaćoj javnosti predstavila se na ovogodišnjoj Dori gdje je nastupila s pjesmom "Come this Way" čiji je tekst napisala sama, a od tada je, čini se, postala prava zvijezda.

Vezani članci Ella Orešković Haljina kćeri bivšeg premijera Oreškovića djelovala je obično, sve dok Ella nije okrenula leđa Tihomir Orešković, Stjepo Bartulica, Miroslav Škoro Škoro objasnio što znači fotografija s bivšim premijerom Oreškovićem i postaje li on novim članom Domovinskog pokreta

Na svojem Instagramu, gdje je prati oko dvije i pol tisuće ljudi, redovito dobiva komplimente na račun svojeg izgleda, a zadnjim fotografijama pratitelje je potpuno očarala.

"Ne možete plivati s nama", napisala je uz niz fotki s plaže na kojima je pokazala zavidnu figuru u minijaturnom plavom bikiniju.

"Najslađa", "Prezgodna", pisali su joj pratitelji, a kompliment joj je uputila i kći Siniše Vuce, Brigita, s kojom se zbližila na ovogodišnjem hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije gdje je ona također imala debitantski nastup s pjesmom "Noći pijane".

Bivši premijer Orešković sa suprugom Sanjom ima i kći Emmu koja je nedavno diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, dok Ella u Španjolskoj studira psihologiju.

Uoči svojeg nastupa na Dori, Ella se pohvalila da hrvatski priča bolje od tate, koji je ostao upamćen po legendarnoj izjavi o "hrvatskim građevinama" za vrijeme svojeg mandata.

Nijedna žena nije javno prevarena više puta od nje, ali ona suprugu nogometašu oprašta svaku aferu: "Vjerojatno neki misle da sam glupa"

Prvo su fotografu u Dubrovniku pokazale srednji prst, a ove ljepotice onda su se opustile u izdanjima u kakvima ih viđamo i na svjetskim pistama!