Katy Perry i Orlando Bloom u neobičnoj su kombinaciji prošetali plažom u Santa Barbari, dok odbrojavaju dane do dolaska svoje prve kćeri.

Galerija


Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom dosad su nekoliko puta pokazali pomalo čudan smisao za modu i stil, no njihovi se obožavatelji slažu kako su zadnjim pojavljivanjem u javnosti uspjeli gotovo nadmašiti sva dosadašnja izdanja.

Vezani članci Katy Perry i Orlando Bloom Uskoro će dobiti prvo zajedničko dijete, a ovaj slavni par najavio je da se sprema za još jednu veliku promjenu Orlando Bloom Eksplicitni prizori njegove muškosti s odmora sve su šokirali, a sad konačno znamo zašto se odlučio na taj potez

Trudna Katy i Orlando zaputili su se u šetnju jednom od plaža u njegovoj rodnoj Santi Barbari, zaljubljeno se gledajući i razmjenjujući nježnosti, a poglede je privukao Katyn preveliki pulover s poderanim dijelovima, ispod kojeg je odjenula kariranu haljinu. Orlando je pak šetao u totalno ljetnom izdanju, kratkih hlača i majice bez rukava, a oboje su na glavama imali slamnate šešire. 

Njihova bi kći na svijet trebala stići vrlo skoro, tijekom ovog ljeta, a njezinim će rođenjem Orlandov 9-godišnji sin kojeg je dobio s Mirandom Kerr postati stariji brat.

Orlando je u prošlotjednom intervjuu za Good Morning America otkrio da je jako uzbuđen što će uskoro dočekati svoju prvu kćer.

"Znate, to je čarobno vrijeme, kao da se anđeo spusti na zemlju. Tako se osjećam", izjavio je glumac filmskog hit-serijala "Gospodar prstenova".

Od komentiranja nove pjesme Borisa Rogoznice nije se suzdržala čak ni bivša supruga: "Sad znam da sam uspio"