Što je ovo?

Posljednjom su pojavom bome uspjeli nadmašiti sve dosadašnje bizarne kombinacije

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) +0 Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Galerija

Katy Perry i Orlando Bloom u neobičnoj su kombinaciji prošetali plažom u Santa Barbari, dok odbrojavaju dane do dolaska svoje prve kćeri.

Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom dosad su nekoliko puta pokazali pomalo čudan smisao za modu i stil, no njihovi se obožavatelji slažu kako su zadnjim pojavljivanjem u javnosti uspjeli gotovo nadmašiti sva dosadašnja izdanja.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku Ovo se čekalo! Jedan od najbogatijih ljudi svijeta prošetao se Stradunom u društvu svoje zaručnice, ona svoje oduševljenje gradom nije skrivala!

Trudna Katy i Orlando zaputili su se u šetnju jednom od plaža u njegovoj rodnoj Santi Barbari, zaljubljeno se gledajući i razmjenjujući nježnosti, a poglede je privukao Katyn preveliki pulover s poderanim dijelovima, ispod kojeg je odjenula kariranu haljinu. Orlando je pak šetao u totalno ljetnom izdanju, kratkih hlača i majice bez rukava, a oboje su na glavama imali slamnate šešire. 

Njihova bi kći na svijet trebala stići vrlo skoro, tijekom ovog ljeta, a njezinim će rođenjem Orlandov 9-godišnji sin kojeg je dobio s Mirandom Kerr postati stariji brat.

Orlando je u prošlotjednom intervjuu za Good Morning America otkrio da je jako uzbuđen što će uskoro dočekati svoju prvu kćer.

"Znate, to je čarobno vrijeme, kao da se anđeo spusti na zemlju. Tako se osjećam", izjavio je glumac filmskog hit-serijala "Gospodar prstenova".

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica - 1 Boris Rogoznica - 3 +0 Boris Rogoznica - 2 Celebrity Od komentiranja nove pjesme Borisa Rogoznice nije se suzdržala čak ni bivša supruga: "Sad znam da sam uspio"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene