"Curica je", napisala je Katy Perry uz fotografiju na kojoj njezin zaručnik pozira prekriven ružičastim šlagom.

Galerija


Pjevačica Katy Perry je na svom profilu na Instagramu na zanimljiv način otkrila spol svog prvog djeteta kojeg čeka sa zaručnikom, glumcem Orlandom Bloomom.

Vezani članci Katy Perry i Orlando Bloom Uskoro će dobiti prvo zajedničko dijete, a ovaj slavni par najavio je da se sprema za još jednu veliku promjenu Orlando Bloom Eksplicitni prizori njegove muškosti s odmora sve su šokirali, a sad konačno znamo zašto se odlučio na taj potez

"Curica je", napisala je 35-godišnja pjevačica uz fotografiju na kojoj njezin zaručnik pozira prekriven ružičastim šlagom.

Još prije nekoliko dana, pjevačica je u intervjuu rekla kako se nada da nosi djevojčicu, a želje su joj se očito ostvarile. Brojni fanovi su joj čestitali na lijepim vijestima.

Katy se prije nekoliko tjedana vratila u SAD iz Australije, nakon što je jedan cijeli dan provela zatvorena u svojoj hotelskoj sobi zbog straha od koronavirusa. Da je trudna, otkrila je u svom najnovijem spotu prije mjesec dana.

Katy i Bloom navodno planiraju odgoditi i vjenčanje koje se trebalo održati ovoga ljeta, jer nisu sigurni dokad će potrajati pandemija koronavirusa, a ne žele da im prijatelji i obitelj budu u opasnosti.

Ona je imala 22, on 39 kad su se upoznali, a šuškalo se da su se rastali jer su zapravo oboje gay