Sve zbog pandemije

Orlando Bloom vrijeme krati u društvu budućeg tasta, a svadba s pjevačicom će pričekati

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Galerija

Orlando Bloom i Keith Hudson družili su se na plaži dok je Katy Perry, zaručnica glumca, sama bila u šetnji.

Orlando Bloom i njegova zaručnica Katy Perry nedavno su objavili da čekaju dijete, a Bloom si je, ako je suditi po najnovijim fotografijama, u odličnim odnosima s budućim puncem. Fotografije njihovog druženja objavio je Daily Mail. 

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku Ovo se čekalo! Jedan od najbogatijih ljudi svijeta prošetao se Stradunom u društvu svoje zaručnice, ona svoje oduševljenje gradom nije skrivala!

43-godišnji glumac hrabro se okupao u oceanu dok je na plaži bio s Katynim ocem Keithom Hudsonom, a sudeći prema odjeći koju su svi nosili, temperature baš i nisu bile ugodne za kupanje. U isto vrijeme Katy se sama prošetala plažama.

Bloom je u Pragu trebao snimati novi film, no zbog pandemije koronavirusa sve je otkazano i vratio se u SAD. Njegova zaručnica vratila se iz Australije također zbog pandemije, a par trenutačno uživa u svom domu u Santa Barbari.

Katy i Bloom navodno planiraju odgoditi i vjenčanje koje se trebalo održati ovoga ljeta, jer nisu sigurni dokad će potrajati pandemija koronavirusa, a ne žele da im prijatelji i obitelj budu u opasnosti.

Par je prije nešto manje od mjesec dana objavio da će postati roditelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene