Orlando Bloom i Keith Hudson družili su se na plaži dok je Katy Perry, zaručnica glumca, sama bila u šetnji.

Galerija


Orlando Bloom i njegova zaručnica Katy Perry nedavno su objavili da čekaju dijete, a Bloom si je, ako je suditi po najnovijim fotografijama, u odličnim odnosima s budućim puncem. Fotografije njihovog druženja objavio je Daily Mail. 

Vezani članci Katy Perry Jedva je čekala postati majka, a prije udaje za popularnog glumca pjevačica je podijelila par savjeta o vezama Orlando Bloom Izdržao u celibatu čak 6 mjeseci prije nego je sreo ženu svog života, a sve ostalo je povijest: "Stvarno sam uživao"

43-godišnji glumac hrabro se okupao u oceanu dok je na plaži bio s Katynim ocem Keithom Hudsonom, a sudeći prema odjeći koju su svi nosili, temperature baš i nisu bile ugodne za kupanje. U isto vrijeme Katy se sama prošetala plažama.

Bloom je u Pragu trebao snimati novi film, no zbog pandemije koronavirusa sve je otkazano i vratio se u SAD. Njegova zaručnica vratila se iz Australije također zbog pandemije, a par trenutačno uživa u svom domu u Santa Barbari.

Katy i Bloom navodno planiraju odgoditi i vjenčanje koje se trebalo održati ovoga ljeta, jer nisu sigurni dokad će potrajati pandemija koronavirusa, a ne žele da im prijatelji i obitelj budu u opasnosti.

Par je prije nešto manje od mjesec dana objavio da će postati roditelji.

Njihova ljubav ne jenjava ni godinu dana od početka veze, fotke govore više od riječi