Blago rečeno - čudno

Ekscentrični slavni par poznat je po neobičnom ponašanju, a sada su opet sve iznenadili svojom pojavom

Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) +0 Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Galerija

Katy Perry i Orlando Bloom šopingiralu su u Aspenu u neobičnim odjevnim kombinacijama.

Katy Perry i Orlando Bloom već dugo slove za jedan od najneobičnijih parova svijeta slavnih. Svojim ponašanjem, golotinjom, otvorenim progovaranjem o seksu, ali i čestim javnim izjevima nježnosti plijene pozornost već godinama, a sada su našli još jedan način kako privući pažnju. 

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku Ovo se čekalo! Jedan od najbogatijih ljudi svijeta prošetao se Stradunom u društvu svoje zaručnice, ona svoje oduševljenje gradom nije skrivala!

Naime, Katy i Orlando trenutno zimuju u slavnom skijalištu Aspen, a u šoping su krenuli odjeveni u čudne modne kombinacije koje su svakako bole oči prolaznika. Pjevačica je tako stavila na glavu flourescentno zelenu šubaru, a glumac kaubojski šešir. Uz to, Katy je na sebi imala jarko plavo skijaško odijelo koje je gotovo pa sjajilo u mraku, pa je par teško mogao proći nezamijećeno. 

Sudeći po njihovim izrazima lica, uopće im nije smetala pažnja paparazza, jer su se spremno osmijehivali objektivima fotoaparata. 

Podsjetimo, par je zajedno od početka 2016. godine, a prve glasine pojavile su se na after partyju dodjele Zlatnih globusa na kojem se par doslovno nije odvajao jedno od drugoga. U ožujku 2017. godine odlučili su prekinuti, iako su se i dalje nastavili viđati. Nakon romantičnog odmora na Maldivima, a zatim i zajedničkog posjeta Papi početkom 2018. godine, bilo je jasno kako je par svojoj ljubavi dao još jednu šansu.

Katy je već imala iskustva s obnavljanjem propalih veza. S pjevačem Johnom Mayerom prekidala je i mirila se čak pet puta od 2012. do 2016. godine kada je upoznala Orlanda. Također, iza nje je i kratki brak s komičarem Russelom Brandom, poznatim ovisnikom o seksu, koji ju je varao na sve strane, a pjevačica je često otvoreno govorila kako joj je slomio srce.

I iza Orlanda je propali brak s manekenkom Mirandom Kerr s kojima ima sina Flynna, no par je ostao u prijateljskim odnosima. Tako su navodno i Katy i bivša Victoria's Secret anđelica u vrlo korektnim odnosima, a Miranda se 2017. godine ponovno udala za suosnivača Snapchata Evana Spiegela s kojim je također dobila sina.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) +4 Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Getty Images) Celebrity Nitko nije ni znao da čeka dijete: Glumica u 48. godini postala majka, vijest objavila na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene