Katy Perry i Orlando Bloom šopingiralu su u Aspenu u neobičnim odjevnim kombinacijama.

Galerija


Katy Perry i Orlando Bloom već dugo slove za jedan od najneobičnijih parova svijeta slavnih. Svojim ponašanjem, golotinjom, otvorenim progovaranjem o seksu, ali i čestim javnim izjevima nježnosti plijene pozornost već godinama, a sada su našli još jedan način kako privući pažnju. 

Vezani članci Orlando Bloom Opsjedao ih fan njegove zaručnice pa dobio zabranu prilaska, ali glumac se za izlazak sada drugačije sprema Katy Perry i Orlando Bloom Na svijet je stigla njihova djevojčica: Pop-zvijezda i glumac objavili sretne vijesti pa poslali snažnu poruku

Naime, Katy i Orlando trenutno zimuju u slavnom skijalištu Aspen, a u šoping su krenuli odjeveni u čudne modne kombinacije koje su svakako bole oči prolaznika. Pjevačica je tako stavila na glavu flourescentno zelenu šubaru, a glumac kaubojski šešir. Uz to, Katy je na sebi imala jarko plavo skijaško odijelo koje je gotovo pa sjajilo u mraku, pa je par teško mogao proći nezamijećeno. 

Sudeći po njihovim izrazima lica, uopće im nije smetala pažnja paparazza, jer su se spremno osmijehivali objektivima fotoaparata. 

Podsjetimo, par je zajedno od početka 2016. godine, a prve glasine pojavile su se na after partyju dodjele Zlatnih globusa na kojem se par doslovno nije odvajao jedno od drugoga. U ožujku 2017. godine odlučili su prekinuti, iako su se i dalje nastavili viđati. Nakon romantičnog odmora na Maldivima, a zatim i zajedničkog posjeta Papi početkom 2018. godine, bilo je jasno kako je par svojoj ljubavi dao još jednu šansu.

Katy je već imala iskustva s obnavljanjem propalih veza. S pjevačem Johnom Mayerom prekidala je i mirila se čak pet puta od 2012. do 2016. godine kada je upoznala Orlanda. Također, iza nje je i kratki brak s komičarem Russelom Brandom, poznatim ovisnikom o seksu, koji ju je varao na sve strane, a pjevačica je često otvoreno govorila kako joj je slomio srce.

I iza Orlanda je propali brak s manekenkom Mirandom Kerr s kojima ima sina Flynna, no par je ostao u prijateljskim odnosima. Tako su navodno i Katy i bivša Victoria's Secret anđelica u vrlo korektnim odnosima, a Miranda se 2017. godine ponovno udala za suosnivača Snapchata Evana Spiegela s kojim je također dobila sina.

Nitko nije ni znao da čeka dijete: Glumica u 48. godini postala majka, vijest objavila na Instagramu