Veza u krizi?

Svi su primijetili njezin umoran pogled, a izostalo je izmjenjivanje nježnosti s dragim kao prošlih mjeseci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Holmes prošetala je New Yorkom u pratnji dečka Emilija Vitola Jr. s kojim je započela vezu prošle godine dok je još bio zaručen.

Katie Holmes (42) posljednjih mjeseci je često viđena kako izmjenjuje nježnosti s dečkom, chefom Emilijem Vitolom Jr. (33), no ovog puta je izostalo te bliskosti. 

Pogledaj i ovo Katie Holmes i Tom Cruise Bili su zlatni par! Fotograf bajkovitog vjenčanja Toma Cruisea i Katie Holmes otkrio dosad nepoznate detalje tog dana i jesu li stvarno bili zaljubljeni!

Par je prošetao New Yorkom ozbiljnih lica ne držeći se ni za ruke, a čini se da su odrađivali skupa neke obveze. Katie je imala podočnjake i područje oko očiju je djelolovalo jako natečeno kao da je neispavana ili da je plakala. 

Glumica je obukla traperice, majicu s prugama i baloner koje je uskladila s tenisicama i crnom zaštitnom maskom, a kosu je svezala u rep. Emilio je bio u sportskom izdanju. Chef je nosio crnožutu trenirku i tenisice te zaštitnu masku za lice te je u rukama imao vrećicu. 

Inače, Holmes i Vitolo su tijekom prošle godine nekoliko puta viđeni kako izmjenjuju strastvene poljupce na ulici. Prema pisanju američkih medija, njihova veza brzo napreduje, pa je glumica upoznala i njegovu obitelj koju je osvojila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emilio Vitolo (@emiliovitolo)

Nitko nije tugovao za Emilijevom zaručnicom Rachel Emmons (24) koju je chef bezosjećajno ostavio putem SMS-a i to tek kada su se u javnosti pojavile njegove fotografije s Katie.

Rachel je saznala za njegovu prevaru preko medija i ostala u šoku jer su živjeli skupa i pripremali vjenčanje. Nakon svega se preselila natrag roditeljima i boli ju stalno gledati fotografije Emilija i Katie dok izmjenjuju nježnosti u javnosti.

Javnost je iznenadilo ponašanje Holmes, koju su ranije nazivali holivudskom slatkicom, te komentiraju kako joj sada prije pristaje nadimak fatalne zavodnice i razaračice veza.

Podsjetimo, Holmes se 2012. razvela od Toma Cruisea s kojim ima kćer Suri (14). 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene