Katie Holmes prošetala je New Yorkom u pratnji dečka Emilija Vitola Jr. s kojim je započela vezu prošle godine dok je još bio zaručen.

Galerija


Katie Holmes (42) posljednjih mjeseci je često viđena kako izmjenjuje nježnosti s dečkom, chefom Emilijem Vitolom Jr. (33), no ovog puta je izostalo te bliskosti. 

Vezani članci Tom i Suri Cruise I dalje se ne viđa s tatom zbog njegove kontroverzne vjere, a sve više sliči na svoju prelijepu majku Suri Cruise Odrekao se kontroverzne vjere kako bi napokon vidio kćer? Nakon godina razdvojenosti, poželio je biti u njezinom životu

Par je prošetao New Yorkom ozbiljnih lica ne držeći se ni za ruke, a čini se da su odrađivali skupa neke obveze. Katie je imala podočnjake i područje oko očiju je djelolovalo jako natečeno kao da je neispavana ili da je plakala. 

Glumica je obukla traperice, majicu s prugama i baloner koje je uskladila s tenisicama i crnom zaštitnom maskom, a kosu je svezala u rep. Emilio je bio u sportskom izdanju. Chef je nosio crnožutu trenirku i tenisice te zaštitnu masku za lice te je u rukama imao vrećicu. 

Inače, Holmes i Vitolo su tijekom prošle godine nekoliko puta viđeni kako izmjenjuju strastvene poljupce na ulici. Prema pisanju američkih medija, njihova veza brzo napreduje, pa je glumica upoznala i njegovu obitelj koju je osvojila.

Nitko nije tugovao za Emilijevom zaručnicom Rachel Emmons (24) koju je chef bezosjećajno ostavio putem SMS-a i to tek kada su se u javnosti pojavile njegove fotografije s Katie.

Rachel je saznala za njegovu prevaru preko medija i ostala u šoku jer su živjeli skupa i pripremali vjenčanje. Nakon svega se preselila natrag roditeljima i boli ju stalno gledati fotografije Emilija i Katie dok izmjenjuju nježnosti u javnosti.

Javnost je iznenadilo ponašanje Holmes, koju su ranije nazivali holivudskom slatkicom, te komentiraju kako joj sada prije pristaje nadimak fatalne zavodnice i razaračice veza.

Podsjetimo, Holmes se 2012. razvela od Toma Cruisea s kojim ima kćer Suri (14). 

Procurio je sadržaj privatnog e-maila koji je Meghan slala svojim pomoćnicima, evo što je zahtijevala od njih

Glumac preminuo u 59. godini nakon tragične nesreće na plaži, vijest je potvrdila supruga u emotivnoj ispovijesti