odmaraju se na jahti

Kraljica modnih pista i danas oduševljava, pokazala besprijekornu figuru dok uživa s 13 godina mlađim dečkom

Kate Moss i Lila Grace (Foto: Getty) Kate Moss i Lila Grace (Foto: Getty) Getty 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss i Lila Grace (Foto: Getty) Kate Moss i Lila Grace (Foto: Getty) Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Getty Images) Kate Moss (Foto: Getty) Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Getty) Kate Moss (Foto: Getty) +0 Kate Moss (Foto: Getty) Galerija

Kate Moss uživa na Mediteranu s kćeri Lilom Grace i 13 godina mlađim dečkom Nikolaijem von Bismarckom.

Jedna od najboljih manekenki na svijetu, 46-godišnja Kate Moss, pokazala je savršenu figuru dok je na luksuznoj jahti uživala na odmoru u Španjolskoj. Posljednjih je nekoliko dana na Ibizi s 13 godina mlađim dečkom Nikolaijem von Bismarckom i 17-godišnjom kćeri Lilom Grace.

Pogledaj i ovo Kate Moss Prepoznajete li je? Lice nekad legendarne ljepotice odaje posljedice burnog života u prošlosti, neki ne mogu vjerovati da je ovo stvarno ona!

Moss je s dečkom i kćeri karantenu provela kući u Costwoldsu, a predah od svega odlučila je potražiti na Mediteranu. Slavnu manekenku fotografi su uhvatili dok je u jednostavnom crnom bikiniju i s cigaretom u ruci opušteno upijala sunce.

Na licu nije imala ni trunke šminke te je zasjala u punom sjaju i prirodnoj ljepoti, onakva kakvu je i poznajemo. Kate je prije dvije godine prestala partijati, a britanski mediji pišu kako bivši supermodel izgleda zdravije no ikada.

Zbog stila života kakav je vodila Kate je često bila tema svjetskih medija, a veliku prašinu podigla je i njezina veza s glumcem Johnnyjem Deppom. Tijekom 90-ih Moss je vjerno pohodila sve najveće tulume u to vrijeme, a ubrzo je postala poznata po tome da može pošmrkati tri grama kokaina i popiti litru votke u rekordnom roku.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny (Foto: Profimedia) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) +0 David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Godinama se svađao i mirio sa suprugom pa priznao da je ovisan o seksu, glumačku karijeru stavio je na pauzu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene