Imaju kćer

Bila je zločesta cura slomljenog srca, a on joj ga je izliječio: Više nisu skupa, ali su ostali veliki prijatelji

Kate Moss i Jefferson Hack (Foto: Profimedia) Kate Moss i Jefferson Hack (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss i Jefferson Hack (Foto: Profimedia) Kate Moss i Jefferson Hack (Foto: Profimedia) Kate Moss Jefferson Hack (Foto: Getty) Johnny Depp, Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Getty) Jefferson Hack (Foto: AFP) Jefferson Hack (Foto: AFP) Kate Moss i Lila Grace (Foto: Getty) +0 Kate Moss i Lila Grace (Foto: Getty) Galerija

Kate Moss i Jefferson Hack upoznali su se 1999. godine kada ju je on intervjuirao za časopis Dazed & Confused.

Ovaj je par bio u vezi nekoliko godina na početku 2000-ih.

Pogledaj i ovo Johnny Depp i Kate Moss Burna situacija Vezu su im obilježili skandali i žestoke svađe, tvrdila je da ju njihov prekid uništio, a sada mu je ipak odlučila pomoći?

Ona je tada bila jedan od najpoznatijih top-modela svijeta, a on urednik časopisa Dazed & Confused i tako je počela njihova ljubavna priča na koju će Kate Moss i Jefferson Hack cijeli život imati podsjetnik.

Naime, duo je tijekom zajedničkih godina dobio danas 17-godišnju kćer Lilu Grace, a zbog nje su ostali u vrlo prijateljskim odnosima, pa su nedavno viđeni u šetnji Londonom, gdje su i ručali.

"Jeff uvijek zna kako treba obaviti stvari i baš nikada ne gubi kontrolu", opisali su ga prijatelji u medijima.

Upravo je to ono što je trebalo tada vrlo problematičnoj Kate koja je rano ušla u svijet alkohola, droge i okorjelog tulumarenja. Posebno je bila problematična za vrijeme višegodišnje turbulentne veze s Johnnyjem Deppom, s kojim je tijekom svađa znala i demolirati hotelske sobe.

Johnny joj je slomio srce kada su prekinuli 1998. godine, a utjehu je pronašla upravo u Jeffersonu, kojeg je upoznala kada ju je intervjuirao za spomenuti časopis 1999. godine.

Lila Grace rođena je 2002. godine, a par je prekinuo godinu dana kasnije. Ipak, ostali su doživotni prijatelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene