Kate Moss i Jefferson Hack upoznali su se 1999. godine kada ju je on intervjuirao za časopis Dazed & Confused.

Galerija


Ovaj je par bio u vezi nekoliko godina na početku 2000-ih.

Vezani članci Johnny Depp Negira probleme s bijesom, no video u kojem razbija sve oko sebe to opovrgava: "Sada ćeš vidjeti što je ludo" Winona Ryder Bila je članica kulta koja je 90-ih postala velika zvijezda, a onda je sve uništila skandalozna krađa koja je dospjela u medije

Ona je tada bila jedan od najpoznatijih top-modela svijeta, a on urednik časopisa Dazed & Confused i tako je počela njihova ljubavna priča na koju će Kate Moss i Jefferson Hack cijeli život imati podsjetnik.

Naime, duo je tijekom zajedničkih godina dobio danas 17-godišnju kćer Lilu Grace, a zbog nje su ostali u vrlo prijateljskim odnosima, pa su nedavno viđeni u šetnji Londonom, gdje su i ručali.

"Jeff uvijek zna kako treba obaviti stvari i baš nikada ne gubi kontrolu", opisali su ga prijatelji u medijima.

Upravo je to ono što je trebalo tada vrlo problematičnoj Kate koja je rano ušla u svijet alkohola, droge i okorjelog tulumarenja. Posebno je bila problematična za vrijeme višegodišnje turbulentne veze s Johnnyjem Deppom, s kojim je tijekom svađa znala i demolirati hotelske sobe.

Johnny joj je slomio srce kada su prekinuli 1998. godine, a utjehu je pronašla upravo u Jeffersonu, kojeg je upoznala kada ju je intervjuirao za spomenuti časopis 1999. godine.

Lila Grace rođena je 2002. godine, a par je prekinuo godinu dana kasnije. Ipak, ostali su doživotni prijatelji.