45 joj je godina!

Pokazala gole grudi: Kraljica pista bez problema je rastvorila crni sako ispod kojeg nije nosila baš ništa

Kate Moss i Nikolai von Bismarck (Foto: Profimedia) Kate Moss i Nikolai von Bismarck (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss i Nikolai von Bismarck (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Getty) +0 Kate Moss (Foto: Getty) Galerija

Kate Moss pokazala je gole grudi snimajući modnu kampanju na plažama Miamija.

Nakon odmora u Miamiju jedna od najslavnijih modnih ikona današnjice 45-godišnja Kate Moss bacila se na posao i na snimanje izazovne kampanje za modnu kuću Dior.

Pogledaj i ovo Kate Moss Prepoznajete li je? Lice nekad legendarne ljepotice odaje posljedice burnog života u prošlosti, neki ne mogu vjerovati da je ovo stvarno ona!

Kampanja je snimana na pješčanoj plaži, a Kate je pokazala gole grudi pozirajući u crnom predimenzioniranom sakou ispod kojeg nije nosila ama baš ništa, u crnim hlačama i s kapom na glavi.

U pauzama između snimanja Kate se odmarala uz cigaretu, sjedeći na vratima prikolice za presvlačenje i uživajući sama sa sobom. Ipak, na samom snimanju društvo joj je pravilo nekoliko dobro raspoloženih prijatelja koji su joj došli dati podršku dok radi.

Kate više ne snima kampanje i editorijale toliko često kao u mlađim danima, već je posvećena vlastitoj modnoj agenciji i brendu, koje uspješno vodi. Njoj blizak izvor za Daily Mail je otkrio kako Kate planira kao zaštitno lice brenda angažirati svoju 16-godišnju kćer Lilu Grace.

"Kateina kolekcija nosi ime Rockeens i to je njezin 'Victoria Beckham' potez. Kolekcija je inspirirana rock-glazbom, a sadrži svilene haljine i kožne jakne, ono što ona sama najviše voli nositi, i trebala bi biti dostupna svima. Ona sama sudjeluje u dizajniranju, ali ne samo s tehničke strane. Lila Grace bit će zaštitno lice, a kolekcija će biti vani prije Božića", izjavio je neimenovani izvor.

Osim na poslovnom planu, Kate ide i na privatnom. Naime, već je četiri godine u vezi s 32-godišnjim fotografom Nikolaiom von Bismarckom nakon razvoda od supruga Jamieja Hincea 2015. godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 3 Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 1 Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella Hadid (Foto: Instagram) +1 Bella Hadid (Foto: Instagram) Celebrity Izdanje koje ubrzava puls: Prošetala bez srama u prozirnom topu ispod kojeg nije nosila baš ništa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene