kakav prizor!

Laskaju joj da njena kći i ona izgledaju kao sestre, ostvarila je zavidnu karijeru, no skoro se uništila ovisnošću

Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Profimedia) Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss i Lila Grace (Foto: Getty) Kate Moss (Foto: Profimedia) Lila Grace Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss i Nikolai von Bismarck (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Getty Images) Kate Moss (Foto: Getty Images) Kate Moss (Foto: Getty Images) Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Getty) +4 Kate Moss (Foto: Getty) Galerija

Kate Moss sa svojom kćeri Lilom uživa na popularnom otoku Ibizi.

Kate Moss (47) i njezina kći Lila (18) nerazdvojne su i trenutno zajedno uživaju u ljetovanju u Španjolskoj. 

Pogledaj i ovo Kate Moss Ovo nije dobro Pojavile se zabrinjavajuće paparazzo fotografije nekadašnje ljepotice, odao ju je i detalj koji je lukavo htjela sakriti, ali...

Za svoj odmor su odabrale otok Ibizu koji je svjetski poznata destinacija za dobar noćni život. U rijetkom trenutku u kojem je Lila, koja je počela svoju manekensku karijeru sa 14 godina baš kao i njezina majka, zatečena sama, privukla je pozornost prolaznika. 

Mlada ljepotica je prošetala u satenskoj, ružičastoj haljini, koja je nalikovala spavaćici, a iskombinirala ju je s crnim sandalama. Lila je bila u prirodnom izdanju i imala minimalno šminke na licu te je pokazala da joj nije ni potrebna. Fotografiju možete pogledati ovdje. 

Nekoliko dana ranije Kate je snimljena sa svojom kćeri Lilom na aerodromu na Ibizi gdje ju je došla pokupiti. Kate je nosila lepršavu, laganu haljinu, a Lila topić i dugu suknju te su mnogi komentirali da izgledaju kao sestre.

Inače, kći svjetski poznate manekenke se krajem prošle godine pojavila na modnim pistama i nakon toga je Moss je rekla što misli o svemu tome. 

"Jako je emotivno vidjeti Lilu na modnoj pisti i moram priznati da sam bila veoma nervozna zbog nje. Gledala sam show kod kuće s prijateljicama i kada se pojavila, bila sam vrlo ponosna", ispričala je Kate.

Jedna od najpoznatijih manekenki u povijesti modne industrije kćer Lilu Grace dobila je s bivšim dečkom Jeffersonom Hackom, a od 2015. ljubi Nikolaija Von Bismarcka.

Moss se na modnim pistama pojavila prvi put davne 1992. nakon što ju je lovac na talente uočio u zračnoj luci JFK u New Yorku. Svojedobno je zabrinjavala javnost i svojom ovisnošću o alkoholu i drogama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene