Problemi s balansom

Zar opet? 17-godišnja kći morala ju je pridržavati pri odlasku s rođendana, ona pak pažnju plijenila u skroz prozirnoj haljini

Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss i Lila Grace (Foto: Getty) Lila Grace Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss i Lila Grace (Foto: Getty) +0 Kate Moss i Nikolai von Bismarck (Foto: Profimedia) Galerija

Kate Moss i Lila Grace Moss Hack uhvaćene pri povratku iz noćnog izlaska u ne baš reprezentativnim izdanjima.

Osim što je s godinama stekla status ikone stila i postala jedna od najuspješnijih modela svih vremena, Britanka Kate Moss nerijetko se na naslovnicama medija našla i zbog svog raskalašenog načina života, burnim izlascima te ovisnosti o drogama i alkoholu.

Pogledaj i ovo Kate Moss Prepoznajete li je? Lice nekad legendarne ljepotice odaje posljedice burnog života u prošlosti, neki ne mogu vjerovati da je ovo stvarno ona!

Iako je sama u nekoliko navrata tvrdila kako su ta vremena daleko iza nje i da sada više pazi na sebe, 46-godišnja Kate snimljena je prilikom odlaska s rođendanske proslave modnog dizajnera Kima Jonesa u Londonu, i to u ne baš reprezentativnom izdanju. Naime, činilo se da Kate ima popriličnih problema s održavanjem ravnoteže, morala se pridržavati za svoju 17-godišnju kćer Lila Grace Moss Hack, a u pomoć je uskočio i njezin dečko grof Nikolai von Bismarck. Problemi s kretanjem, izgubljeni pogled i čudne grimase na licu bile su i više nego dovoljan znak da je manekenka popila koju čašicu previše.

Uz Kateino ponašanje pažnju je plijenila i njezina maloljetna kćer koja se u londonski restoran otputila u potpuno prozirnoj haljini ispod koje se jasno vidjelo crno donje rublje.

Kate su u London vratila prije mjesec dana nakon što se izolirala u svojoj vili Cotswolds s dugogodišnjim dečkom Nikolajem i 22-godišnjom polusestrom Lottie, a pridružio im se i njezin frizer James Brown.

Kate je nedavno izjavila da je pijane izlaske ostavila iza sebe prije nekliko godina, a da je sada posvećena jogi i umjesto u izlascima uživa u gledanju serija prije spavanja.

"Sada se brinem o sebi, dobra sam djevojka. Idem u krevet rano, pijem puno vode, ne pretjerujem s kavom i pokušavam smanjiti duhanske proizvode", izjavila je u intervjuu za NBC prije dvije godine, no izgleda da joj se i dalje tu i tamo omakne koja "divlja" večer.

Sredinom 90-ih godina Kate je uglavnom svo vrijeme provodila na modnim pistama, a kada ne bi nosila revija zabavljala bi se u barovima diljem svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene