Lottie Moss prošetala se u još jednom golišavom izdanju, no to nije ništa novo za nju jer je na Instagramu nedavno pozirala u toplesu, a prije toga i potpuno gola.

Galerija


23-godišnja Lottie Moss voli biti primijećena i potrudi se da je uvijek tako, no unatoč njezinu silnom trudu uvijek će kaskati za svojom slavnom, starijom sestrom Kate Moss (47). 

Vezani članci Lottie Moss - 3 Konkurira svojoj sestri jedino po razuzdanosti: U sićušnom bikiniju uživa na luksuznoj jahti, a od pića se ne odvaja Lottie Moss - 9 Opet pokazuje raskošnu guzu sa zanimljivom tetovažom, no ne može dostići slavu problematične sestre

Lottie se prošetala Londonom u golišavom izdanju zbog kojeg su se za njom okretali prolaznici. Manekenka je nosila ružičasti bikini, vruće traper-hlačice i bijelu košulju, a na nogama je imala kaubojske čizme. 

Lottie se u tom izdanju samouvjereno šetala londonskim ulicama. Mnogi su primijetili da lijepa Britanka pretjeruje želeći slavu jer je u travnju pozirala potpuno gola na Instagramu, a prošlog tjedna okinula je selfie u toplesu jednom rukom prekrivši grudi. 

Takvi potezi baš i ne pomažu Lottie jer ju na društvenoj mreži prati 354.000 ljudi unatoč golotinji i činjenici da je mlađa sestra svjetski slavne manekenke koja je nekad punila medijske stupce i svojom ovisnošću.

Kate je sa 14 godina zakoračila u modni svijet kada ju je zapazila Sarah Doukas, osnivačica agencije Storm na aerodromu u New Yorku. Dvije godine kasnije već je bila poznata diljem svijeta, odradila je niz snimanja te se pojavila u magazinu Face na crno-bijelim fotografijama koje je snimila Corinne Day.

Kate je nekad imala i problema s ovisnošću o alkoholu i bila je na odvikavanju, a rekla je da je pila jer je htjela biti sretna. 

Prirodno izdanje bez trunke šminke dokazuje da je zasluženo zaradila titulu jedne od najljepših žena svijeta

Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku