Lottie Moss šetala se Londonom u društvu prijateljice, odjevena u poderane traperice i crnu kožnu jaknu koju je skinula te pokazala neobični, oskudni bodi.

Galerija


23-godišnja Lottie Moss poznata je po golišavim modnim izdanjima u kojima gdje god se pojavi ubrzo dolazi u centar pozornosti. 

Vezani članci Lottie Moss - 3 Konkurira svojoj sestri jedino po razuzdanosti: U sićušnom bikiniju uživa na luksuznoj jahti, a od pića se ne odvaja Lottie Moss - 9 Opet pokazuje raskošnu guzu sa zanimljivom tetovažom, no ne može dostići slavu problematične sestre

Mlađa sestra svjetski poznate manekenke Kate Moss prošetala se Londonom, a rijetko tko se nije okrenuo za njom. Dok se njezina prijateljica "zabundala" u traper-jaknu i traperice, Lottie je očito bilo vruće.

Moss je na sebi imala poderane traperice, cipele na petu i crnu kožnu jaknu, koju je u jednom trenutku skinula te je tada uslijedilo iznenađenje. Naime, manekenka je ispod nosila neobični bijeli bodi koji se veže oko vrata i malo toga prepušta mašti jer ima izrez na grudima i ispod njih. 

Mogla se primijetiti i Lottiena tetovaža ptica na lijevoj strani ispod njezinih grudi. Moss se samouvjereno prošetala u tom izdanju s osmijehom na licu, a oči je prekrila sunčanim naočalama. 

Inače, ova odjevna kombinacija čak i nije toliko golišava za manekenku koja je posljednjih mjeseci objavila najmanje dvije fotografije na svom Instagramu na kojima je potpuno gola. Na jednoj čuči u vrtu pred ogledalom, a na drugoj sjedi na rubu kade okrenuta leđima i vide joj se stražnjica i leđa.

Zbog novih seksi fotki Ninu Badrić zamijenili s Jennifer Lopez, posebno su zanimljive one na kojima noge pokazuje samo u sakou!

Mate Rimac u tajnosti se oženio atraktivnom Katarinom, odabrali popularnu lokaciju skrivenu od znatiželjnih pogleda