Kate Middleton nalazi se u samoizolaciji jer je bila u kontaktu s osobom pozitivnom na koronavirus.

Galerija


Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, nalazi se u samoizolaciji i otkazala je sve obveze jer je bila u kontaktu s osobom kojoj je naknadno utvrđeno da je pozitivna na koronavirus, objavila je Kensingtonska palača.

Vezani članci Princ William Malo kome je promaknuo detalj iza Williamovih leđa, ponovno je dirnuo Britance koji mu šalju jasne poruke Kate Middleton - 3 Kate Middleton priznala da postoji nešto u čemu baš uživa, no jako joj loše ide: "Trebala bih tražiti savjete"

"Vojvotkinja od Cambridgea prošli je tjedan bila u kontaktu s nekim tko je naknadno bio pozitivan na COVID-19", rekao je glasnogovornik Kensingtonske palače.

"Njezino Kraljevsko Visočanstvo nema nikakvih simptoma, ali slijedi sve relevantne vladine upute i kod kuće je u samoizolaciji."

Kate, supruga princa Williama, prošli je tjedan prisustvovala brojnim događanjima, a najistaknutiji je bio Wimbledon u petak.

U ponedjeljak je trebala biti na proslavi 73. godišnjice britanske Nacionalne zdravstvene službe s Williamom, koji ne mora u samoizolaciju.

Princ William prebolio je koronu u travnju prošle godine, a mediji su pisali da je bio prilično teško pogođen virusom. Otprilike u isto vrijeme koronu je prebolio i njegov otac, prijestolonasljednik princ Charles.

(Hina) 

Vatreni Talijan pohvalio se drastičnom promjenom imidža, ali čini se da to baš i nije najbolje sjelo njegovim fanovima

Nakon šoka i propale ljubavi s miljenikom žena, osvojio ju je tada misteriozan muškarac iz prošlosti kojeg je sasvim slučajno upoznala