Princ George uživao je na utakmici između Engleske i Njemačke, a pojavio se u pratnji princa Williama i Kate Middleton.

Galerija


Maleni princ George ukrao je svu pozornost na utakmici Europskog nogometnog prvenstva između Engleske i Njemačke koju je s tribina pratio u društvu roditelja, vojvotkinje Kate Middleton i princa Willliama.

Vezani članci Kate Middleton - 3 Kate Middleton priznala da postoji nešto u čemu baš uživa, no jako joj loše ide: "Trebala bih tražiti savjete" Kate Middleton i princ William s djecom Kate i William objavili novu fotografiju s djecom, svi komentiraju izgled malene princeze Charlotte

Sedmogodišnji George bio je elegantan u odijelu sličnu onome kakvo je nosio i njegov otac, a sudeći prema izrazu na njegovu licu napeto je pratio susret dviju reprezentacija na stadionu Wembley. Bio je to važan trenutak za njega jer je poznat kao veliki ljubitelj nogometa, baš kao i princ William, dok su njegovi mlađi brat princ Louis i sestra Charlotte ostali kod kuće.

Prije početka susreta nije mogao sakriti nestrpljenje i jedva je čekao da završi pjesma "God Save The Queen", čije je riječi tek promrmljao, vjerojatno se srameći što su svi pogledi bili u tom trenutku usmjereni prema njemu.

Osim u utakmici zabavljao se i u razgovoru s umirovljenom nogometnom zvijezdom Davidom Beckhamom, koji je sjedio u blizini kraljevske obitelji.

Puno golih stražnjica, padovi i bezobrazni fotografi: Ovako izgleda neglamurozna strana najprestižnijeg filmskog festivala

Opet je pobjegla na plažu i skinula gotovo sve sa sebe, očito je zbog čega slavni frajeri luduju za njom!