Kate Beckinsale i Goody Grace zajedno su bili devet mjeseci, no čini se d a je njihovoj ljubavi došao kraj.

Galerija


Glumica Kate Beckinsale navodno se razišla od svog mlađahnog dečka Goodyja Gracea nakon devet mjeseci veze. 47-godišnja glumica otpratila je 23-godišnjeg pjevača s Instagrama te je obrisala sve tragove o njemu sa svojih društvenih mreža.

Vezani članci Kate Beckinsale On ima 22, ona 46: Poznata ljepotica uživa s mlađahnim dečkom koji je samo godinu dana stariji od njezine kćeri Kate Beckinsale Poslije 12 godina dugog braka uživa u vezama s mlađim dečkima, fotografi je uhvatili s novim

Glasine o njihovoj vezi započele su još u travnju ove godine kada su ih u javnosti prvi put vidjeli zajedno, a razišli su se tri mjeseca nakon što su si javno izjavljivali ljubav. Goody se uselio i u glumičinu vilu, gdje je par proveo karantenu.

Kako piše britanski The Sun, Goody se vratio u rodnu Kanadu nakon što se iselio i njezine kuće, no i dalje ju prati na društvenim mrežama. On nije išao toliko daleko kao glumica te je ipak ostavio dokaze o njihovoj vezi na svom profilu.

Unatoč velikoj generacijskoj razlici između njih, prijatelji su tvrdili kako par ima dosta toga zajedničkoga. "On je zaista zreo i uživaju u zajedničkom vremenu i razgovorima. Ona obožava vrijeme provoditi s Goodyjem i voli ga zbog onoga što on i jest", pričali su njihovi prijatelji na početku veze.

Nije poznato što je pošlo po zlu, a njihovi glasnogovornici još nisu komentirali navode o njihovu prekidu.

Sedam godina od tragične smrti Dolores Lambaše: "Na groblje idem često, ali to mi ne olakšava"