Kate Beckinsale i Goody Grace uživaju u karanteni svaki trenutak provodeći skupa, pa glumica ne izlazi nikad sama iz kuće.

Galerija


Glumica Kate Beckinsale (46) u posljednje vrijeme ne izlazi iz kuće bez svog 22-godišnjeg dečka, kanadskog glazbenika Goodya Gracea

Vezani članci Kate Beckinsale On ima 22, ona 46: Poznata ljepotica uživa s mlađahnim dečkom koji je samo godinu dana stariji od njezine kćeri Kate Beckinsale Poslije 12 godina dugog braka uživa u vezama s mlađim dečkima, fotografi je uhvatili s novim

Par je viđen u srijedu kako zajedno odlazi u ljekarnu u Los Angelesu. Pazili su na sigurnost od koronavirusa, pa su oboje imali zaštitnu masku za lice i rukavice. Kate je povela u kupovinu i svog pomeranca Myfa te ga je neko vrijeme nosila u torbi. 

Glumica je pokazala vitku liniju u tajicama i bijeloj majici koje je upotpunila čizmama na petu, dok je njezin mlađahni roker bio u potpuno crnoj kombinaciji.

Kate i Goody prvi su put skupa viđeni početkom travnja, no prema pisanju američkih medija, u vezi su nekoliko mjeseci. "Kate uživa u njegovu društvu. Smatra ga jako zrelim, pametnim i kreativnim. Zabavlja ju sa svojom glazbom, zajedno kuhaju i gledaju filmove. Misli da je on savršeno društvo za ovu karantenu", rekao je glumičin prijatelj. 

Beckinsale je ranije progovorila o vezi s mlađim muškarcem. "Može se činiti malo kao politički potez kada se žena nakon 32. godine zabavlja. Moj Bože, sjedit ću kod kuće i iščekivati menopauzu dok heklam", našalila se u intervju za svibanjsko izdanje magazina Women's Health.