Kate Beckinsale posljednjih se godina druži samo s mlađim dečkima, a većina njih generacijski je bliže njezinoj kćeri nego njoj.

Galerija


Glumica Kate Beckinsale u posljednje vrijeme puni medijske stupce fotografijama s mlađahnim dečkima, a u nedjelju su je uhvatili u šetnji s glazbenikom koji je 24 godine mlađi od nje.

Vezani članci Kate Beckinsale Ljepotica prvi put o vezi s mladićem koji joj može biti sin: "Neću doma čekati menopauzu i heklati" Kate Beckinsale - 3 U 47. se ne odvaja od dečka koji je samo godinu stariji od njenog djeteta, baš svugdje je prati

Radi se o 22-godišnjem glazbeniku poznatom pod imenom Goody Grace. Zanimljivo je kako je Goody tek godinu dana stariji od glumičine kćeri Lily Sheen. 46-godišnja Kate i njezin mlađahni dečko uzeli su predah od karantene te su otišli u šetnju, a držali su se za ruke.

Prije njega Kate se zabavljala s 26-godišnjim Peteom Davidsonom, s kojim je prošle godine bila u vezi tek nekoliko mjeseci. Davidson je u jednom intervjuu istaknuo kako je Beckinsale najsmješnija osoba koju je upoznao.

Glumicu su prije tri godine povezivali s 21-godišnjim Mattom Rifeom te s 30-godišnjim Jackom Whitehallom godinu kasnije.

Beckinsale je prošle godine konačno okončala razvod s redateljem Lenom Wisemanom (47) nakon što su pokrenuli parnicu 2016. Supružnici su prije toga četiri godine živjeli odvojeno i za to vrijeme Beckinsale je nizala veze s mlađahnim frajerima.

Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima