slaba na mlađe muškarce

U 47. se ne odvaja od dečka koji je samo godinu stariji od njenog djeteta, baš svugdje je prati

Michael Sheen, Kate Beckinsale (Foto: Getty) Michael Sheen, Kate Beckinsale (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Michael Sheen, Kate Beckinsale (Foto: Getty) Galerija

Glumac Kate Beckinsale i kanadski glazbenik Goody Grace su prvi put viđeni početkom travnja.

Čini se da novi par, glumica Kate Beckinsale (46) i 24 godine mlađi glazbenik Goody Grace iskorištavaju izolaciju kako bi što više vremena proveli skupa. 

Pogledaj i ovo Kate Beckinsale - 4 Oduševila ju lijepa naša! Članovi posade Croatia Airlinesa pohvalili su se fotkom s holivudskom glumicom koja je snimala film u Hrvatskoj!

Kate i Goddy se često šetaju, a ovog puta su viđeni kako idu u dućan u četvrti Pacific Palisades u Los Angeles, piše Daily Mail. Pritom su se oboje pridržavali mjera opreza od koronavirusa, pa su nosili zaštitne maske na licu i rukavice. 

U jednom trenutku je Beckinsale primijetila da njenom dečku maska nije dobro namještena, pa su zastali da mu je popravi. Glumica je privlačila pažnju jer se sredila čak i za kratki odlazak u dućan. Obula je crne čizme na petu koje je uskladila s traper hlačama i majicom te bijelom majicom i blještavim remenom. Stavila je i sunčane naočale bez kojih rijetko izlazi. 

Kanadski glazbenik se uskladio s djevojkom, pa je obukao crnu majicu, traper hlače i jaknu, a na nogama je imao ružičaste starke. Goody je nosio vrećicu s namirnicima dok je s drugom rukom držao Kate. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Willow fully getting sick of banana related teasing now. Sidebar: performed this in assembly aged 13 with eerily similar audience response

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Inače, glumica je prvi put viđena s novim, mlađahnim dečkom početkom travnja. Kate je u posljednje vrijeme poznata po vezama s puno mlađim muškarcima. Glumica je prošle godine konačno okončala razvod s redateljem Lenom Wisemanom (47) nakon što su pokrenuli parnicu 2016.

Njezin zadnji poznati dečko bio je komičar Pete Davidson (26), koji je ranije ljubio pjevačicu Arianu Grande. Kate ima kćer Lily Mo (21) s kolegom Michaelom Sheenom (51), s kojim je bila osam godina u vezi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman (Foto: Getty Images) +0 Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Celebrity Svi pogledi upereni u holivudskog ljepotana i kćer s kojom se rijetko pojavljuje, teško je povjerovati da je već tako odrasla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene