Kanye West sagradio je zid oko kuća na svom ranču u Los Angelesu gdje ima okupljanja svoje crkve, a ranije je htio i kupole, no nije dobio dozvolu.

Galerija


Kanye West posljednjih mjeseci šokira javnost, a čini se da ne misli stati s bizarnim potezima. 

Vezani članci Kim Kardashian - 7 Pokušala uvjeriti da joj brak nije u tolikoj krizi pa napravila jednu veliku pogrešku Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Brak im je na koljenima zbog njegovih šokantnih ispada, prijatelji otkrili da je problem veći nego što se čini

Već neko vrijeme se šuška da Kim Kardashian pokušava spasiti brak s njim i viđena je kako plače tijekom žustre rasprave s reperom. Osim toga, Kanye je najavio i kandidaturu za američkog predsjednika i imao razna okupljanja na kojim je pričao o svemu i svačemu te zabrinuo javnost. 

West je otišao i korak dalje, pa je na svom ranču u Los Angelesu sagradio bijeli zid oko svojih kuća. Upravo na tom imanju, kako pišu američki mediji, ima okupljanja crkve koju vodi i drži duhovna predavanja. Neki ističu da ne može doći tko želi nego mora imati pozivnicu i da je pristup najviše omogućen slavnima. 

Crkva nosi naziv Kanye Sunday Services i ima svoju Instagram stranicu na kojoj ju prati 256.000 ljudi. Javnost se zbog zida zafrkava s reperom tvrdeći da mu je to očito savjetovao američki predsjednik Donald Trump koji je šokirao javnost svojom idejom o gradnji velikog zida između SAD-a i Meksika. 

Svojedobno je na tom ranču Kanye htio graditi kupole na kući, no nije dobio dozvolu. Na kraju ih je preselio na svoje imanje u Wyoming. 

Ronaldo postao predmet sprdnje: Htio pokazati zalazak sunca, ali fanovima je za oko zapelo nešto drugo