Usred glasina o razvodu

Kanye je otišao od Kim, prije svih drugih stvari sa sobom je ponio svoju dragocjenu zbirku bez koje može?

Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Kanye West je navodno napustio dom u kojem je živio s Kim Kardashian, a sa sobom je prije svega odnio kolekciju od 500 pari tenisica.

Glasine o razvodu Kim Kardashian i Kanyea Westa i dalje se ne stišavaju, a prema najnovijim tvrdnjama njima bliskih izvora, supružnici uopće više ne komuniciraju i počeli su živjeti odvojeno.

Pogledaj i ovo Kanye West Već dugo ovo planira Kontroverzni reper pokreće novi biznis, za pomoć je već kontaktirao i bivšu zvijezdu filmova za odrasle!

Tako Page Six prenosi kao posljednji dokaz njihove navodne razdvojenosti, da je Kanye iz njihove kuće u Calabasasu iznio čak 500 pari svojih tenisica.

"Kim i Kanye ne žive zajedno i nemaju nikakav kontakt. Ona ima pripremljen plan razvoda i podnijet će ga kada bude spremna", izjavio je anonimni izvor.

Kanye navodno nije odnio sve svoje stvari, ali to što je odnio svoje tenisice koje obožava prije svega ostalog je stvar koja dodatno pojačava svu točnost navoda o razvodu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)

 

Kim i Kanye vjenčali su se 2014. godine u Italiji, a zajedno imaju 7-godišnju kćer North, 3-godišnju Chiccago, 5-godišnjeg sina Sainta i 1-godišnjeg Psalma.

Kim se o razvodu više ne oglašava, a ovih je dana uživala sa sestrama i bratom na odmoru na ezgotičnom otočju Turks i Caicos, koje je već njihova tradicionalna destinacija za luksuzni odmor

Američki mediji prenose kako se Kim već mjesecima dogovara o strategijama razvoda sa svojom odvjetnicom Laurom Wasser. Neki smatraju da baš zbog toga reklamira obuću svog muža kako bi povećala njihovu prodaju i mogla dobiti što više novca tijekom brakorazvodne parnice.

Kardashianka i Kanye imaju četvero djece, a svojedobno su procurili detalji njihova predbračnog ugovora. Navodno se Kim osigurala da u slučaju razvoda od repera poveća svoj imetak. Naime, glazbenik se obvezao da će joj isplatiti 10 milijuna dolara ako se raziđu. Također će reality zvijezdi ostati njihova obiteljska vila i svi pokloni koje joj je muž darovao. Čini se da Kim razvodom neće ništa izgubiti od svog bogatstva vrijednog 900 milijuna dolara, no reperu to sigurno nije ni bitno jer se njegova imovina procjenjuje na više od milijardu dolara.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene