Potaknula raspravu

Skinula se u sićušni bikini, ali svima je za oko zapeo modni dodatak koji se rijetkima sviđa, komentari su ružni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian nastavila je reklamirati svog muža Kanyea Westa nošenjem njegove obuće, pa neki misle da su u dobrom odnosu, dok drugi tvrde da iza toga stoji financijska korist.

Kim Kardashian (40) ovih dana uživa s obitelji na otočju Turks i Caicos, koje je već njihova tradicionalna destinacija za luksuzni odmor, a ne zaboravlja ni podijeliti atraktivne fotografije na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

"Samo se opuštam", napisala je Kim uz slike na kojima sjedi na kamenoj ogradi na balkonu. Reality zvijezda pozirala je u minijaturnom, smeđem bikiniju koji je uskladila sa sunčanim naočalama, maramom i bijelim šlapama vrijednim 9000 kuna koje su na kraju ukrale svu pozornost. 

Naime, riječ je o obući koju je dizajnirao njezin muž, reper Kanye West (43) u suradnji s brendom Adidas. Zbog toga su komentari ispod Kiminih fotografija, koje su prikupile više od četiri milijuna lajkova, bili usmjereni na njezine šlape i odnos s Kanyeom. 

"I dalje nosi Yeezy obuću. I svoj vjenčani prsten. I dalje su sretni skupa", "Jesam li ja jedina koja se pita jesu li opet skupa zbog ovih Yeezy šlapa?", "Vrati mu svu njegovu obuću", "Hvala bogu da ih nosi. Već sam se bojao da više neće biti u modi", "Nestvarno", "Kraljica", "Želudac mi se okrenuo, užasno izgledaju", "Kim, zlato, rastajete se, ne moraš više nositi te užasne cipele", "Jesu li to kroksice?", "Čini se da pandemija ne vrijedi za bogate", napisali su Kim njezini pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Fotografije je komentirala i njezina sestra Khloe Kardashian. "Da sam barem taj balkon", istaknula je. 

Inače, američki mediji prenose kako se Kim već mjesecima dogovara o strategijama razvoda sa svojom odvjetnicom Laurom Wasser. Neki smatraju da baš zbog toga reklamira obuću svog muža kako bi povećala njihovu prodaju i mogla dobiti što više novca tijekom brakorazvodne parnice. 

Kardashianka i Kanye imaju četvero djece, a svojedobno su procurili detalji njihova predbračnog ugovora. Navodno se Kim osigurala da u slučaju razvoda od repera poveća svoj imetak. Naime, glazbenik se obvezao da će joj isplatiti 10 milijuna dolara ako se raziđu. Također će reality zvijezdi ostati njihova obiteljska vila i svi pokloni koje joj je muž darovao. Čini se da Kim razvodom neće ništa izgubiti od svog bogatstva vrijednog 900 milijuna dolara, no reperu to sigurno nije ni bitno jer se njegova imovina procjenjuje na više od milijardu dolara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene