Ella Dvornik je prije 15 godina bila tinejdžerica i njegovala darkerski stil, a njena majka Danijela Dvornik je imala kratku kosu i otad je izgubila nekoliko kilograma te ima vidno vitkiju liniju za koju dobiva pohvale.

Galerija


Ella (30) i Danijela Dvornik (53) izgledale su potpuno drukčije prije 15 godina kada su imale svoj reality show, a sada su se pojavile fotografije iz tog razdoblja.

Vezani članci Marija Šerifović - 6 Danas ponosno bodri djevojke iz Hurricanea, a ovako je izgledala moćna i pobjednička izvedba Marije Šerifović! Severina Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke!

Danas je jedna od najuspješnijih domaćih influencerica, majka kćeri Balie i Lumi te je udana za arhitekta Charlesa Pearca dok je tada Ella bila tinejdžerica i njegovala je darkerski stil. Posljednjih godina boji kosu u svijetle boje poput narančaste i plave te se drukčije šminka.

Prije godinu dana Ella je operirala nos isključivo iz kozmetičkih, narcisoidnih, a ne zdravstvenih razloga kako je sama objasnila u videu na svom YouTube kanalu. Zatim je ovog tjedna ubrizgala botoks u čelo i povećala usne filerima, a zahvate je snimila i također objavila na YouTubeu.

Danijela je pustila dužu kosu, koja je platinasto plava, i izgubila je dosta kilograma te ima vidno vitkiju liniju za koju često dobiva pohvale svojih pratitelja na Instagramu. Nažalost, njen suprug i Ellin otac, legendarni kralj funka Dino Dvornik, koji je također bio dio reality showa, preminuo je 2008. godine. 

Kristina Mandarina uz haljinu dubokog dekoltea odabrala neobičnu obuću, a mnogi su se usredotočili na nešto drugo