Ella Dvornik pohvalila se na Instagramu da je bila na tretmanu krvnom plazmom i pokazala kako joj lice nakon toga izgleda.

Galerija


Blogerica i influencerica Ella Dvornik ne krije da s vremena na vrijeme odlazi na estetske tretmane i to dijeli na društvenim mrežama te pokazuje željene rezultate. Jedan od posljednjih u nizu na koji je odlučila otići jest tretman krvnom plazmom, čijeg se postupka neki užasavaju, ali i pribojavaju.

Vezani članci Ella Dvornik Ella iznenadila još jednom drastičnom promjenom frizure: ''I ja sam odlučila poduzeti nove mjere, malo duže ovaj put'' Ella Dvornik Ella Dvornik prikupila gotovo 40 tisuća lajkova na jednom statusu o stanju u Bosni Hercegovini!

30-godišnja Ella je odmah nakon tretmana pokazala kako izgleda njezino lice, koje je trenutačno otečeno i izobličeno, ali vratit će se uskoro u normalu i ona kaže da će uskoro imati lice 20-godišnjakinje.

"Išla sam na plazmu danas, izgledam kao iz Star Treka. Ne brinite se, splasnut će to. Sutra ću biti kao da mi je 20 godina. Radim vam vlog na tu temu pa ćete vidjeti sve", napisala je uz fotografije koje je podijelila na Instagramu.

Riječ je o tretmanu tijekom kojeg se pacijentici vadi krv, iz koje se pak ekstrahira plazma, koja se naposljetku iglama ubrizgava na željeno područje. Konačni je cilj postizanje mladolikog izgleda kože, bez znakova starenja i oštećenja.

Ovo je Elli četvrti estetski zahvat, prije toga je operirala nos, i to isključivo iz kozmetičkih razloga, te je bila na ubrizgavanju botoksa u čelu i povećala je usne filerima. Fotografije i snimke postupka pokazala je svojim pratiteljima na društvenim mrežama i pritom naglasila kako je na posljednje odlučila otići iz znatiželje.

Odlaskom na tretman plazmom, koji neki nazivaju i vampirskim,  prošle se godine pohvalila umirovljena tenisačica Iva Majoli, a nije tajna da su njegove obožavateljice i svjetske zvijezde poput Angeline Jolie i Kim Kardashian, koje su ga dodatno popularizirale. 

Preminuo je u dobi od samo 33 godine, a svjetsku slavu ostvario je u filmu po kojem ga sigurno svi znate

Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!