Izgledaju drugačije!

Danijela Dvornik objavila fotografiju s Ellom staru samo pet godina, ali mnogi su primijetili da su se puno promijenile!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik je na Instagramu objavila fotografiju s kćeri Ellom iz 2015. godine na kojoj obje izgledaju dosta drugačije nego danas.

Udovica glazbene legende Dina Dvornika, Danijela (53) svojom posljednjom objavom na Instagramu vratila se u prošlost.

Pogledaj i ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 ''Naučila je lekciju...'' Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

Objavila je fotografiju staru pet godina na kojoj pozira s kćeri Ellom i na kojoj obje izgledaju dosta drugačije nego danas.

"Tamo negdje 2015 godine, prije nego smo postale mama i baka", napisala je u opisu fotke koju možete vidjeti OVDJE te se požalila kako danas to ne stignu ponoviti zbog Ellinih obaveza s djecom i pandemije koronavirusa.

"Baš ste slatke", "Elica", pisali su joj pratitelji u komentarima, a teško je neprimjetiti koliko su se obje od tada promijenile.

Danijela je zadnjih pet godina gubila kilograme, a svojom vidno vitkijom figurom i dalje ne prestaje iznenađivati javnost.

Ella je, pak, u međuvremenu napravila nekoliko estetskih zahvata. Prije godinu dana je operirala nos i to isključivo iz kozmetičkih, narcisoidnih, a ne zdravstvenih razloga kako je sama objasnila u videu na svom YouTube kanalu. Zatim je ovog tjedna ubrizgala botoks u čelo i povećala usne filerima, a zahvate je snimila i također objavila na YouTubeu.

Ella se u zadnjih pet godina i udala, a sa suprugom Charlesom Pierceom dobila je i dvije kćeri kojima su nadjenuli neobična imena Balie Dee i Lumi Wren.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) +4 Larsa Pippen (Foto: Instagram) Celebrity Samo nekoliko dana nakon što je uništila jedan brak uživa na plaži i hvali se figurom u 47. godini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene