Justin Timberlake se na sve načine pokušava ispričati Jessici Biel nakon što su u javnost procurile fotografije na kojima se drži za ruke s kolegicom Alishom Wainwhirgt.

Galerija


Pjevač Justin Timberlake javno se ispričao svojoj supruzi Jessici Biel nakon što su ga paparazii prošle godine uhvatili kako se drži za ruke s kolegicom Alishom Wainwhirgt, a planira biti uzoran suprug.

Vezani članci Alisha Wainwright Navodna ljubavnica poznatog pjevača osunčala zanosno tijelo pod meksičkim suncem Jessica Biel, Justin Timberlake Učinio je sve kako bi vratio njezino povjerenje, a najnovije fotografije dokazuju da je u tome i uspio?

Timberlake suprugu planira odvesti na putovanje u tropske krajeve kako bi poradili na braku. Izvor blizak paru rekao je za US Weekly kako pop zvijezda planira sa suprugom provesti kvalitetno vrijeme te je vodi na romantično putovanje povodom njezinog rođendana.

"Teško im je bilo isplanirati odmor obzirom na obaveze koje oboje imaju", istaknuo je izvor. Još ranije je objavljeno kako Timberlake pokušava sve samo kako bi mu Jessica sve oprostila.

38-godišnja glumica vratila je vjenčani prsten na ruku prije nekoliko dana nakon što su brojni fotografi primijetili da ga je skinula nakon što je izbio skandal. Na fotografijama koje je objavila s Justinom par izgleda sretno, no nitko zapravo ne zna što se događa iza zatvorenih vrata.

"Pogriješio sam, ali ništa se nije dogodilo između kolegice i mene. Previše sam popio te noći i žalim zbog svog ponašanja", rekao je pjevač nakon što su fotografije s kolegicom Wainwright procurile u javnost.

Poznata influencerica prozvala Kendall Jenner iz karantene u Italiji: "Prestani objavljivati pogrešne informacije"