Justin Timberlake priredio je supruzi Jessici Biel neugodno iznenađenje kada je uslikan kako se drži za ruke s drugom ženom.

Galerija


Jessica Biel (37) viđena je u subotu kako kupuje hranu u američkom Beverly Hillsu. Glumica, koja je u braku s pjevačem Justinom Timberlakeom (39), pritom nije nosila vjenčani prsten. 

Vezani članci Alisha Wainwright Navodna ljubavnica poznatog pjevača osunčala zanosno tijelo pod meksičkim suncem Jessica Biel, Justin Timberlake Učinio je sve kako bi vratio njezino povjerenje, a najnovije fotografije dokazuju da je u tome i uspio?

Jessica je u cvjetnom kombinezonu i vesti te sa sunčanim naočalama izašla iz trgovine noseći vrećice s namirnicama u auto. Skinuvši prsten, Biel je potaknula glasine da se njezin brak s pjevačem nije oporavio od studenog prošle godine kada je on viđen da se drži za ruke s Alishom Wainwright (30). 

Naime, Justin je uslikan s glumicom Alishom, s kojom je snimao film, u baru u New Orleansu. Oboje su se smješkali, a Wainwright je pjevača držala i za koljeno. Nakon što je to izašlo u javnost, Timberlake se ubrzo oglasio na Instagramu i ispričao supruzi. 

"Pogriješio sam, ali ništa se nije dogodilo između kolegice i mene. Previše sam popio te noći i žalim zbog svog ponašanja. Trebao sam znati bolje. Ovo nije primjer koji želim dati svom sinu", istaknuo je pjevač. Dodao je kako se ispričava obitelji što ih je doveo u tu sramotnu situaciju. 

Justin i Jessica vjenčali su se 2012. godine, a imaju sina Silasa (5). Inače, pjevač je za Valentinovo objavio sliku sa suprugom iz prošlosti kada su bili godinu dana u vezi i istaknuo: "Kad se zna, zna se", sugerirajući da je od početka znao da je ona prava za njega. 

Mlada pornoglumica završila u zatvoru, a evo kako je reagirao njezin tata, slavni oskarovac