promaklo im

Slavni par hvali se romantičnim slikama dok im je brak u krizi: Glumica ih odala "sitnim" detaljem

Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Profimedia) Jessica Biel (Foto: AFP) Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: AFP) Jessica Biel (Foto: Instagram) Jessica Biel (Foto: Instagram) +0 Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Instagram) Galerija

Justin Timberlake priredio je supruzi Jessici Biel neugodno iznenađenje kada je uslikan kako se drži za ruke s drugom ženom.

Jessica Biel (37) viđena je u subotu kako kupuje hranu u američkom Beverly Hillsu. Glumica, koja je u braku s pjevačem Justinom Timberlakeom (39), pritom nije nosila vjenčani prsten. 

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) prebrodili krizu Nitko nije znao da je trudna: Drugo dijete rodila u tajnosti nakon što su joj supruga uhvatili da se pipka s kolegicom

Jessica je u cvjetnom kombinezonu i vesti te sa sunčanim naočalama izašla iz trgovine noseći vrećice s namirnicama u auto. Skinuvši prsten, Biel je potaknula glasine da se njezin brak s pjevačem nije oporavio od studenog prošle godine kada je on viđen da se drži za ruke s Alishom Wainwright (30). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to the most timeless man I know. You somehow grow up without growing old. We love you so much ❤️🎂

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Naime, Justin je uslikan s glumicom Alishom, s kojom je snimao film, u baru u New Orleansu. Oboje su se smješkali, a Wainwright je pjevača držala i za koljeno. Nakon što je to izašlo u javnost, Timberlake se ubrzo oglasio na Instagramu i ispričao supruzi. 

"Pogriješio sam, ali ništa se nije dogodilo između kolegice i mene. Previše sam popio te noći i žalim zbog svog ponašanja. Trebao sam znati bolje. Ovo nije primjer koji želim dati svom sinu", istaknuo je pjevač. Dodao je kako se ispričava obitelji što ih je doveo u tu sramotnu situaciju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback to our first year together. It ain’t hard to tell from my face!!! When you know, you know. I love you, my funny Valentine. Every day the 14th!!! Happy Love Day, y’all!!

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Justin i Jessica vjenčali su se 2012. godine, a imaju sina Silasa (5). Inače, pjevač je za Valentinovo objavio sliku sa suprugom iz prošlosti kada su bili godinu dana u vezi i istaknuo: "Kad se zna, zna se", sugerirajući da je od početka znao da je ona prava za njega. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene