Justin Timberlake snimljen je u društvu Alishe Wainwright s kojom je razmjenjivao nježnosti u javnosti, dok je u braku s Jessicom Biel.

Galerija


Jedan od najslavnijih glazbenika današnjice i bivši član boy benda 'N Sync Justin Timberlake uhvaćen je kako se drži za ruke, dok je u vrlo prisnom odnosu s glumicom Alishom Wainwright u New Orleansu. Pritom na ruci nije nosio vjenčani prsten, iako je u braku s glumicom Jessicom Biel. Njih dvoje je dosad nostio titulu jednog od omiljenih supružnika u svijetu slavnih, s brakom u kojem su cvjetale ruže i u kojem su dobila danas 4-godišnjeg sina Silasa.

Vezani članci Justin Timberlake (Foto: Profimedia) Posramljeni pjevač vratio je prsten na ruku nakon što se javno ispričao supruzi zbog pijanog izleta Jessica Biel (Foto: Profimedia) Dok ju suprug navodno vara s kolegicom, ona se šeće s osmijehom na licu i prstenom na ruci

No, 38-godišnji Justin i 30-godišnja Alisha poljuljali su to uvjerenje prilikom noćnog izlaska s grupom ljudi s kojima zajedno rade na snimanju filma "Palmer" u kojem glume ljubavnike. U izlasku su ih snimili paparazzi, a fotografije je objavio britanski The Sun.

Justin i Alisha se na njima drže za ruke te ga Alisha miluje po nozi i unutarnjoj strani bedra, dok ispijaju alkoholna pića u većim količinama na terasi jednog kafića.

"Smješili su se jednog drugom cijelo vrijeme. U jednom ju je trenutku primio za ruku i položio je na svoje koljeno, a ona ga počela nježno milovati. Tada je ponovno s obje ruke uhvatio njezinu i više ju nije ispuštao", izjavio je neimenovani izvor za The Sun.

Iako vjenčani prsten nikada ne skida s ruke, Justin ga te večeri nije imao i unatoč tome što su izašli s većom grupom ljudi, na terasi kafića su sami proveli otprilike 40 minuta, prije nego su se navodno zajedno otputili kući.

Justin Timberlake je u braku s Jessicom Biel od 2012. godine i uz njih se dosad nije vezao ama baš nikakav skandal, što je za Hollywood prava rijetkost. Koliko su zaljubljeni i koliko se vole redovno pokazuju svojim obožavateljima na društvenim mrežama, koji su nakon objavljenih fotografija u šoku. 


Fanovi bijesni nakon višesatnog čekanja omiljenog benda na kiši, kasnije ih dočekalo još veće razočarenje