Jennifer Love Hewitt počela je pjevati još kao trogodišnjakinja, a proslavila se u emisiji na Disney Channelu.

Galerija


Jennifer Love Hewitt (41) posvetila se majčinstvu, a posljednje dvije godine ponovno se vraća u svijet glume.

Vezani članci Slika nije dostupna Prokletstvo Hollywooda? Evo zašto NIJE dobro zvati se Jennifer Slika nije dostupna VIDEO Ova kućanica za užitak plaća visoku cijenu

Jennifer je viđena nedavno kako priređuje zabavu s ledenim sladoledom u svom dvorištu u Los Angelesu. Hewitt je uživala u društvu svog muža, glumca Briana Hallisayja (41) te njihove kćeri Autumn (6) i sina Atticusa (5), a pridružili su im se i prijatelji. 

U cvjetnoj košulji, trapericama, sa zaštitnom maskom na licu i šeširu Jennifer je izgledala dosta drugačije nego kako je pamtimo dok je šetala crvenim tepisima. Posljednjih godina dobila je obline i nije više ona mršavica s početka karijere, a neki ju upravo zbog tih kilograma kritiziraju. Ističu da ništa nije ostalo od one slatkice i seks-simbola s početka karijere. No ona im je spremno odgovorila, pogotovo kad su počeli komentirati njezino tijelo u bikiniju. 

"Sve djevojke s izraženom stražnjicom, grudima, bokovima i strukom, obucite bikini, odmah ga obucite i ostanite snažne", istaknula je glumica. Inače, Hewitt je još kao dijete otkrila da je stvorena za pjevanje i glumu. Sa samo tri godine popela se na pozornicu na sajmu prodaje stoke i zapjevala. 

Proslavila se na Disney Channelu u emisiji "Kids Incorporated" 1989., a postala je idol tinejdžerima kada je postala dio showa "Party of Five". Objavila je nekoliko glazbenih albuma, prvi "Love Songs" kada je imala tek 12 godina, a bio je popularan u Japanu.

Jennifer je najpoznatija po popularnoj seriji "Šaptačica duhovima" u kojoj je odigrala glavnu ulogu. Pojavila se i u serijama "Zločinački umovi" i "9-1-1". 

Meghan i Harry više neće živjeti sami sa sinom, jedna od 8 spavaćih soba bit će duže vrijeme zauzeta