Jennifer Love Hewitt s godinama se promijenila i više ne pridaje toliko pažnje fizičkom izgledu, dok u potpunosti uživa u obiteljskom životu.

Galerija


Pamtimo ju kao jednu od omiljenih holivudskih slatkica i zvijezdu brojnih romantičnih komedija, no danas da na ulici sretnemo 40-godišnju glumicu Jennifer Love Hewitt, teško da bismo ju uspjeli prepoznati na prvi pogled.

Višak kilograma koji je s godinama skupila, crna kosa i blijedo lice najveći su "krivac" tome, u što se možemo uvjeriti i na posljednjim fotografijama na kojima su ju paparazzi uhvatili na ulici u ležernom izdanju, baš na samo Valentinovo. Inače, Jennifer je u sretnom braku s glumcem Brianom Hallisayem od 2013. godine, zajedno imaju dvoje djece, kći Autumn i sina Atticusa, a čini se kako im je Dan zaljubljenih i dalje jedan od omiljenih u godini.

U jednom od intervjua koji je dala za Daily Mail priznala je da nikad u životu nije bila sretnija.

"Najbolja stvar koju sam ikada učinila je udaja za njega, rođenje naše djece i promatranje kako se mijenjaju i rastu svaki dan", izjavila je.

Jennifer inače nikada nije imala problema s kilogramima, štoviše, uvijek ju je krasila vitka linija ali već nakon prve trudnoće imala je problema sa skidanjem istih.

"Do 14. tjedna trudnoće nisam imala pojma koliko se moje tijelo može promijeniti. Ma koliko mi se život može promijeniti i srce narasti", priznala je glumica.

Od samih početaka karijere bila je omiljena i jedna od najpopularnijih zvijezda koja je krasila brojne naslovnice modnih i muških časopisa. Glumom se počela baviti 1989. godine, a od 1992. do 2003. godine bila je aktivna i kao pjevačica.

Slavnu glumicu napali jer više ne nalikuje na sebe, ona im nije ostala dužna: "Treba vas biti sram"

Marko Grubnić otkrio tajnu svojih Instagram slika: ''Nema tu fotošopiranja!'' I Nova Buzz