Jennifer Love Hewitt zna koliko je važna tjelovježba.

Galerija


Poznato je da su holivudske glumice redovite u teretani.

Vezani članci Ana de Armas, Ben Affleck Ova ljepotica glavna je tema jer je osvojila problematičnog glumca, a ranije je bila s njegovim prijateljem Ella Fitzgerald i Marilyn Monroe (Foto: Screenshot Youtube) U Hollywoodu su se tijekom povijesti sklapala mnoga prijateljstva, mnoga na prvi pogled neobična i nemoguća

Iako neke vole i u teretanu odlaziti u glamuroznim izdanjima i sa skupocjenim krpicama na sebi, kao npr. diva Jennifer Lopez, više je onih koje na znojenje odlaze u "smrtničkim" izdanjima.

U njima nam je neke zvijezde malo teže prepoznati, kao na primjer glumicu Jennifer Love Hewitt, koju su paparazzi snimili u Los Angelesu nakon vježbanja.

Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia)
Jennifer Love Hewitt (Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL) Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL

39-godišnja zvijezda filma "Znam što si radila prošlog ljeta", ali i brojnih serija, nabacila je koji kilogram, a bila je i poprilično crvena u licu, no to je uvijek dobar znak jer znači da je trening dobro odradila.

Glumicu je poprilično iživcirala kazna za nepropisno parkiranje koja ju je dočekala na automobilu, no nekako sumnjamo da će joj biti problem platiti ju.

Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia)
Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Inače, glumica je od 2013. godine u sretnom braku s kolegom Brianom Hallisayjom, a par ima i dvoje djece - kćerkicu Autumn i sina Atticusa