Jennifer Love-Hewitt nekada je bila omiljena glumica koja je krasila brojne naslovnice modnih i muških časopisa.

Galerija


Slavna glumica itekako se promijenila od svojih glumačkih, ali i pjevačkih početaka.

Vezani članci Slika nije dostupna Prokletstvo Hollywooda? Evo zašto NIJE dobro zvati se Jennifer Slika nije dostupna VIDEO Ova kućanica za užitak plaća visoku cijenu

Radi se o Jennifer Love-Hewitt, koja danas slavi okrugli 40. rođendan. Glumica je od 1992. do 2003. njegovala pjevačku karijeru, što neki i ne znaju, dok je na televiziji i filmu aktivna od davne 1989. godine.

Iako još uvijek glumi u popularnim serijama koje je rado pratila i hrvatska publika, zgodna brineta itekako se promijenila, barem u fizičkom smislu.

I dok je nekada mamila uzdahe lijepim licem i isklesanim tijelom te se smiješila s brojnih modnih naslovnica, ali i onih časopisa za muškarce, danas je natukla nekoliko kilograma viška, zbog čega ju jednom prilikom 2018. godine nismo odmah prepoznali.

Glumica je tada viđena kako izlazi sa sata joge koju već duže vježba, pa je jasno da ih se pokušava riješiti, što je djelomično i uspjela od tada, sudeći po novijim fotografijama na društvenim mrežama.

Kako god bilo, Jennifer je već godinama u sretnoj vezi s kolegom iz serije "The Client List" Brianom Hallisayom, s kojim se počela viđati u ožujku 2012. godine, a godinu dana kasnije par se vjenčao u potpunoj tajnosti. 2013. godine stigla je i kćerkica, dok je sin stigao u ljeto 2015. godine.

Prije Briana, točnije krajem 2005. godine, zagledala se u kolegu iz još jedne serije, škotskog glumca Rossa McCalla. Par se zaručio 2007. godine tijekom romantičnog odmora na Havajima, no nešto više od godinu dana kasnije uslijedio je prekid.

U našoj galeriji pogledajte kako se glumica mijenjala s godinama.

Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno

Tragično preminuli pjevač Šaban Šaulić bit će pokopan s tri stvari bez kojih nije mogao zamisliti život

Ljubav ovog para bila je savršena samo prema van: Dok ga je ona hvalila, on ju je besramno varao i ponižavao