Što se zapravo događa?

Lopez i Rodriguez oglasili se nakon vijesti o raskidu zaruka, ništa nije onako kako se čini?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez oglasili se nakon vijest o raskidu zaruka i tvrde da su zajedno, iako imaju velikih problema.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez oglasili su se nakon vijesti da je njihovoj ljubavi došao kraj i da su raskinuli zaruke, i u zajedničkoj su izjavi za TMZ objavili kako su i dalje zajedno, odnosno da pokušavaju spasiti svoju vezu.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

"Svi izvještaji o našem prekidu nisu točni. Radimo zajedno na našem odnosu i nekim stvarima", izjavili su za TMZ i dodali kako treća osoba nije krivac njihovim problemima.

To se odnosi na natpise američkih medija koji su izvjestili da je starleta i reality zvijezda Madison LeCroy i njezina navodna afera s Alexom glavni razlog njihova prekida.

Izvori blisku paru prethodno su potvrdili da Jennifer i Alex više nisu zajedno i da stvari među njima stvarno loše stoje. Umirovljeni sportaš trenutačno boravi u Miamiju gdje se priprema za stručno praćenje i komentiranje nadolazeće sezone bejzbola, dok Jennifer snima svoj novi film u Dominikanskoj Republici.

Zajedno su već četiri godina, a prije dvije godine Alex je kleknuo pred slavnu pjevačicu i zaprosio ju je prstenom vrijednim pet milijuna dolara.

Prije oglašavanja u medijima, Jennifer je na Instagramu sa svojim obožavateljima podijelila emotivni trenutak i to onaj u kojem otkrila da je nazvala svog bivšeg supruga Marca Anthonyja i njihovu uplakanu kćer Emmu.

"Kada su tužni, ali mama i tata su tu. Volim te i jako sam ponosna", napisala je Jennfer uz fotografiju.

Mnoge je iznenadio taj njezin potez jer inače nema običaj objavljivati fotografije ni bilo što vezano uz Marca, pa su mnogi komentirali da je to i neka vrsta poruke za Alexa.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: AFP) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Celebrity Ona je presudila vezi Jennifer Lopez, tajni potpisani dokument to i dokazuje, a svi se pitaju je li stvarno moguće?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene