Jennifer Lopez je nakon prekida s Alexom Rodriguezom nazvala svog bivšeg supruga Marca Anthonyja i pokazala svima kako tješi uplakanu kćer Emmu.

Galerija


Nakon što je u medijima objavljena vijest da je raskinula zaruke s Alexom Rodriguezom, Jennifer Lopez je na Instagramu sa svojim obožavateljima podijelila emotivni trenutak i to onaj u kojem otkrila da je nazvala svog bivšeg supruga Marca Anthonyja i njihovu kćer Emmu.

Vezani članci Alex Rodriguez, Melanie Collins Ne odvaja se od atraktivne plavuše s kojom ga veže ljubav prema sportu, svi se pitaju je li u njoj našao zamjenu za latino ljepoticu Alex Rodriguez - 3 Trčao za misterioznom brinetom i nije mu baš išlo pa se nakon toga prebacio na večeru sa zanosnom plavušom

51-godišnja pjevačica podijelila je fotografiju na kojoj Marc tješi uplakanu Emmu, a ista je navodno nastala nakon što je djevojčica saznala vijest o prekidu Jennifer i Alexa.

"Kada su tužni, ali mama i tata su tu. Volim te i jako sam ponosna", napisala je Jennfer uz fotografiju.

Kao glavni razlog raskida američki mediji navode "prijateljstvo" između Alexa i starlete i reality zvijezde Madison LeCroy. Ona je navodno s Alexom prije nekoliko mjeseci potpisala ugovor o neotkrivanju podataka, poznat i kao ugovor o povjerljivosti. Njezina kolegica iz reality showa Shep Rose za US Weekly je otkrila taj podatak, sugerirajući pritom da je možda poduzeta neka vrsta kontrole počinjene štete.

"Znam da je potpisan taj ugovor, što zapravo ne mora ništa veliko značiti", izjavila je Shep.

Madison je inače sama prethodno bila priznala medijima da je razgovarala s Alexom, ali da se među njima ništa više od toga nije dogodilo i da je njihov odnos bio platonski. Dogodilo se to nakon emitiranja novih epizoda reality showa u kojem sudjeluje, a u kojem je optužena da je spavala s misterioznim bivšim bejzbol igračem, što je ujedno i Alex.

"Pokušala sam biti što tiša. Ne želim mu ništa loše, ni njegovoj obitelji. U svemu tome smo definitivno nevini. Nikada se nismo sreli, niti imali fizički kontakt. Samo smo poznanici i Alex sa mnom nikada nije varao Jennifer, fizički", izjavila je Madison tada za Page Six.

Zato je svima zanimljivo to što je Jennifer odmah nakon iznenađujućih vijesti objavila upravo Marcovu fotografiju. Oni su se razveli 2011. godine nakon sedam godina braka, a roditelji su 13-godišnjih blizanca Emme i Maxa. Nije čudno da je njima majčin raskid zaruka teško pao jer su se jako zbližili s Alexovim kćerima Natashom i Elom koje je on dobio s bivšom suprugom Cynthiom Rodriguez.

U jednom od intervjua Jennifer je ispričala da su njihova djeca najbolji prijatelji i da nisu mogli tražiti više od toga, jer svi zajedno odlično funkcioniraju.

Sjećate li se Slađane Petrušić Slađe? Ovako je izgledala prije 15 godina kada je uživala u noćnom životu Zagreba

Seve već dugo nismo vidjeli u sportskom izdanju, a sada se pohvalila da je u formi života i znamo čemu to može zahvaliti