Svaka čast

Dok većina njezinih kolegica pegla svoje fotke, ona se u badiću ne srami pokazati svoje male "nesavršenosti"

Jennifer Garner (Foto: AFP) Jennifer Garner (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: AFP) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) +0 Jennifer Garner i njezina kći Violet (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Garner snimljena je tijekom obiteljskog druženja na jednoj od pješčanih plaža u Malibuu gdje ljeto još uvijek traje.

Holivudska glumica Jennifer Garner uživa u kalifornijskom ljetu koje nema kraja, u čemu su je uhvatile kamere paparazza i to dok se zabavljala na jednoj od plaža u Malibuu.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

48-godišnja Jennifer pažnju kupača je plijenila u jednodijelnom badiću koji je istaknuo njezinu top formu, ali i neke njezine "nesavršenosti" poput celulita na nogama kojeg se ne srami pokazati za razliku od većine kolegica iz Hollywooda.

Glumica se uopće nije obazirala na fotoobjektive, a društvo su joj pravile kćeri Violet i Seraphina koje je dobila s bivšim suprugom i kolegom Benom Affleckom, dok je sin Samuel propustio ovo obiteljsko druženje.

Jennifer je nedavno, također na plaži u Malibuu viđena s glumcem Bradleyjem Cooperom, a strani su se mediji odmah raspisali o novom glumačkom paru. Izvori bliski njima odmah su tu vijest negirali te istaknuli da su Jennifer i Bradley dugogodišnji prijatelji te da se među njima ništa drugo ne događa.

Benu Afflecku to je prijateljstvo navodno godinama smetalo, nakon što je prijateljstvo među slavnim glumcima započelo početkom 2000-ih godina dok su snimali film "Alias", a od onda su bliski te su stalno u kontaktu.

Ipak, to je prijateljstvo oduvijek imalo potencijal prerasti u nešto više, a toga je bio svjestan i Affleck, koji sada ljubi Anu de Armas i ne odvaja se od svoje nove djevojke.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Instagram) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +2 Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Imala je samo 20 godina kada je uspjela očarati zakletog neženju koji se od nje odvaja u rijetkim trenucima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene