Mjesecima se govorkalo da je za razlog prekida Bradley Coopera i Irine Shayk odgovorna Lady Gaga, no sada se počelo govorkati da je ona bila tek paravan...

Galerija


Kada je film "Zvijezda je rođena" ugledao svjetlo dana svijet se odmah zaljubio u snažnu filmsku kemiju između Lady Gage i Bradley Coopera. Glumačko-pjevački par toliko se uživio u svoje uloge da su mnogi mjesecima mislili kako se iza njihove romanse na velikom platnu zapravo skriva tajna ljubavna veza u stvarnom životu. 

Vezani članci Irina Shayk - 4 Prelijepa milijunašica uvijek blista, no fotografi su zabilježili jedan njezin gaf koji je mnoge začudio! Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Pomirenje na pomolu? Slavni glumac i ruska ljepotica tulumarili zajedno i pokrenuli šuškanja

Nakon što je Gaga razvrgla svoje zaruke, a Bradley naglo prekinuo svoju višegodišnju vezu s modelom Irinom Shayk, javnost je bila potpuno sigurna u to da je Cooper varao svoju partnericu s Gagom. Ipak, čini se da su se svi zanijeli sa zaključcima jer bi istina mogla biti potpuno drugačija. 

Strani mediji raspisali su se o tome kako je zapravo ljubav planula između glumice Jennifer Garner, bivše supruge Bena Afflecka, i markantnog Bradleya, a da Gaga s time nije imala baš nikakve veze. 

Garner je navodno u nekoliko navrata viđena kako dolazi i odlazi iz njegove kuće u Los Angelesu. “Ranije ovog mjeseca Jennifer je viđena kako dolazi Bradleyju na "tajni spoj", a njihova veza cvjeta iz dana u dan’, rekao je tajni izvor i dodao kako je za očekivati da će par svoju vezu odvesti na višu razinu te da bi mogao dobiti i zajedničkom dijete.

Činjenica jest da su Jennifer i Bradley bliski prijatelji, a upoznali su se kada su zajedno glumili u seriji “Alias”, u kojoj je ona imala glavnu ulogu, no je li se između njih izrodilo nešto više od prijateljstva, vrijeme će pokazati.

Zvijezda serije "Fazilet i njezine kćeri" udaje se u rujnu: Tko je sretnik koji je osvojio ovu slatkicu?