Što se dogodilo?

Izrazi lica sve govore: Obiteljsko druženje ostalo u sjeni žustre svađe bivših supružnika nasred ulice

Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Getty Images) Ben Affleck (Foto: Getty Images) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Galerija

Ben Affleck i Jennifer Garner uhvaćeni su u žustroj raspravi nasred ulice u Los Angelesu.

Bivši supružnici Ben Affleck i Jennifer Garner proveli su zajedno tradicionalni američki praznik Dan zahvalnosti, no čini se kako su se tenzije među njima bile pojačale jer su pri izlasku iz njezine kuće u Los Angelesu snimljeni u žustroj raspravi.

Pogledaj i ovo Ben Affleck - 5 Bio je široke ruke! Ben Affleck iznenadio je paparazze neuobičajenim izrazom lica, a tek ono što je učinio sve je ostavilo bez teksta!

Naime, Ben i Jennifer odlučili su zajedno sa svoje troje djece provesti tradicionalni praznik, ali pri samom kraju druženja stvari nisu ispale kako treba. Ben je snimljen kako snažno gestikulira rukama i ljutitim izrazom lica nešto objašnjava bivšoj supruzi, nakon čega ih je Jennifer njegovim automobilom odvezla do jednog popularnog kafića kako bi kupili kavu za van.

Neimenovani je izvor za Daily Mail izjavio da je kafić bio samo usputna stanica do hotela u kojem je Ben bio odsjeo i u koji ga je Jennifer nakon obiteljskog druženja vozila.

Bivši je par u braku dobio troje djece, danas 13-godišnju kći Violet, 10-godišnju kći Seraphinu i 7-godišnjeg sina Samuela. Vezu su započeli 2004. godine nakon što su se upoznali na snimanju filma "Pearl Harbor" 2001. godine i ponovno se sreli na snimanju "Daredevila" 2003. godine. U lipnju 2005. godine vjenčali su se na privatnoj ceremoniji, bez ijednog uzvanika. Točno deset godina kasnije objavili su vijest da razvode, a dvije godine kasnije su predali službeni zahtjev.

Ben je za to vrijeme živio u kući za goste u sklopu njihova imanja, a danas žive u neposrednoj blizini kako bi oboje mogli biti što bliže djeci.

Unatoč raspadu braka, Jennifer je Benu bila velika podrška kroz njegovu tešku borbu s alkoholizmom, a bila je uz njega kada ga je završio u klinicu za odvikavanje u Malibuu.

Njihov brak okončan je u listopadu 2018. godine nakon čega su zajedno nastavili sudjelovati u odgoju djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene