Jennifer Garner i Bradley Cooper dugogodišnji su prijatelji, a to prijateljstvo navodno je jako smetalo njezinu bivšem suprugu Benu Afflecku.

Galerija


Glumica Jennifer Garner posljednjih je dana zaokupljena radovima na svojoj 20 milijuna vrijednoj vili u Los Angelesu, a slavna ljepotica pred fotografima se pojavila u ležernom izdanju i bez trunke šminke na licu. Garner i u 49. godini izgleda besprijekorno, a sudeći prema fotkama, radovi po ljetnim vrućinama ne padaju joj teško.

Vezani članci Ana de Armas - 1 Ljepoticu koja je zaludjela problematičnog glumca u običnim izdanjima bez šminke teško je prepoznati Jude Law Najveći seks-skandali: Trebale su samo paziti na djecu, ali u njihovim zagrljajima završili su ovi slavni očevi

Prije nekoliko tjedana uhvatili su je u društvu glumca Bradleyja Coopera na plaži u Malibuu, a mediji su odmah počeli brujati o novom glumačkom paru. Izvori bliski njia odmah su reagirali te su istaknuli da su Garner i Cooper dugogodišnji prijatelji te da se među njima ništa drugo ne događa.

Jenniferinom bivšem suprugu Benu Afflecku s kojim ima troje djece to je prijateljstvo navodno godinama smetalo. Prijateljstvo među slavnim glumcima započelo je početkom 2000-ih godina dok su snimali film "Alias", a od onda su bliski te su stalno u kontaktu. Ipak, to je prijateljstvo oduvijek imalo potencijal prerasti u nešto više, a toga je bio svjestan i Affleck, koji sada ljubi Anu de Armas i ne odvaja se od svoje nove djevojke.

"Sljedeći korak Jennifer i Bradley nikada nisu poduzeli jer su uvijek bili u vezama s drugim ljudima. Ipak, sada su slobodni i postoji šansa da je tu nešto više", komentirali su neki od njihovih prijatelja. "Ben je na Bradleyja uvijek bio ljubomoran", tvrde izvori.

Severina se oglasila iz samoizolacije i otkrila kako provodi vrijeme: "Ispričavam se susjedima..."