Tko bi joj rekao?

Dok svi bruje o njezinoj vezi s glumcem zbog kojeg joj je bivši ludio od ljubomore, ona se bacila na malo drugačiji posao

Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) Jennifer Garner (Foto: AFP) Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Jennifer Garner (Foto: AFP) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Garner (Foto: AFP) Galerija

Jennifer Garner i Bradley Cooper dugogodišnji su prijatelji, a to prijateljstvo navodno je jako smetalo njezinu bivšem suprugu Benu Afflecku.

Glumica Jennifer Garner posljednjih je dana zaokupljena radovima na svojoj 20 milijuna vrijednoj vili u Los Angelesu, a slavna ljepotica pred fotografima se pojavila u ležernom izdanju i bez trunke šminke na licu. Garner i u 49. godini izgleda besprijekorno, a sudeći prema fotkama, radovi po ljetnim vrućinama ne padaju joj teško.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Prije nekoliko tjedana uhvatili su je u društvu glumca Bradleyja Coopera na plaži u Malibuu, a mediji su odmah počeli brujati o novom glumačkom paru. Izvori bliski njia odmah su reagirali te su istaknuli da su Garner i Cooper dugogodišnji prijatelji te da se među njima ništa drugo ne događa.

Jenniferinom bivšem suprugu Benu Afflecku s kojim ima troje djece to je prijateljstvo navodno godinama smetalo. Prijateljstvo među slavnim glumcima započelo je početkom 2000-ih godina dok su snimali film "Alias", a od onda su bliski te su stalno u kontaktu. Ipak, to je prijateljstvo oduvijek imalo potencijal prerasti u nešto više, a toga je bio svjestan i Affleck, koji sada ljubi Anu de Armas i ne odvaja se od svoje nove djevojke.

"Sljedeći korak Jennifer i Bradley nikada nisu poduzeli jer su uvijek bili u vezama s drugim ljudima. Ipak, sada su slobodni i postoji šansa da je tu nešto više", komentirali su neki od njihovih prijatelja. "Ben je na Bradleyja uvijek bio ljubomoran", tvrde izvori.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene