Glumicu Jennifer Garner pratili smo najviše u vezi rastave od Bena Afflecka, a povodom njezina rođendana prisjetili smo se zaboravljenih detalja iz života.

Galerija


Jennifer Garner jedna je od najomiljenijih holivudskih glumica, uglavnom zbog činjenice jer stoji čvrsto na zemlji i ne izlaže se previše medijima. Posljednjih godina pratili smo je uglavnom zbog njezina razvoda od Bena Afflecka, no glavna životna uloga joj je biti majkom njihovih troje djece.

Vezani članci Jennifer Garner Dok većina njezinih kolegica pegla svoje fotke, ona se u badiću ne srami pokazati svoje male "nesavršenosti" Jennifer Garner Dok svi bruje o njezinoj vezi s glumcem zbog kojeg joj je bivši ludio od ljubomore, ona se bacila na malo drugačiji posao

Povodom 48. rođendana slavne glumice prisjetili smo se nekih zaboravljenih detalja iz njezina života.

Iako se ne bi reklo prema njezinim trenutačnim životnim stavovima i liberalnim političkim pogledima, Jennifer je odrasla u vrlo konzervativnoj obitelji. Čak se jednom prilikom šalila kako je njezina obitelj bila "poput Amiša". S druge strane, glumica kaže kako su njezini roditelji bili puni ljubavi te je imala mirno odrastanje. Svoju ljepotu je pak primijetila tek kada je počela glumiti, a prije nikada nije previše pažnje davala izgledu.

Udavala se i prije Afflecka

Najpoznatija je po vezi s Benom Affleckom, no to joj nije prvi brak. S kolegom Scottom Foleyjem vjenčala se 2000. godine, nakon dvije godine veze, a tri godine nakon objavili su da se rastaju. Razlog tome bile su "nepremostive razlike", oko kojih nismo previše toga saznali ni kasnije.

Glumica je "teška" navodno oko 40 milijuna dolara, a nakon što se povukla iz glume kako bi se posvetila obitelji brojni su tvrdili da je bogata zbog braka s Affleckom. Svoje financije jako dobro održava i pazi na red, a činjenica da je Ben zaslužan za bogatstvo obitelji potpuno je netočna. Jennifer inače jako pazi i na prehranu, a velika je ambasadorica zdravog načina života.

Prije većih uloga, ostvarila je i one manje, ali zapažene. Skoro smo i zaboravili da je u filmu "Čovječe, gdje je moj auto" glumila djevojku Ashtona Kutchera, pojavila se i u filmu "Zoya", a ulogama u "Pearl Harboru" i "Daredevilu", gdje se zaljubila u svog bivšeg supruga, već smo znali odavno tko je ona. Bena Afflecka i Jennifer Garner vjenčao je njihov prijatelj i kolega, Victor Garber. Ceremonija je bila vrlo privatna, toliko da su samo njih troje bili prisutni.

Nema predbračni ugovor

Jennifer i Ben su prilikom rastave isticali kako ne žele povrijediti obitelj i djecu te su se ljudski dogovorili oko podjele imovine. Zanimljivo, par nije potpisao predbračni ugovor, a kažu kako je njihova zajednička imovina ujedno i imovina njihove djece, koju će podijeliti obzirom na njih.

Prije nego što je postala glumica tvrdila je da želi biti knjižničarka ili doktorica. U Ohiju je završila studij povijesti umjetnosti, a iako se svojoj sturci nije posvetila, kaže kako joj je diploma pomogla i u glumi u nekoliko navrata.

Nakon što je postala slavna dobila je hordu obožavatelja, a neki od njih su ipak pretjerali u svojim djelima. Steven Burky ju je u stopu pratio, a slavna glumica odahnula je nakon što su ga strpali iza rešetaka zbog zlostavljanja, jer se bojala za sigurnost sebe i svoje obitelji.

Sa 16 se pojavila u toplesu, njezino su ime tetovirali na čelo, a voljela je i muškarce i žene