Bradley Cooper dobio je kćer Leu s manekenkom Irinom Shayk s kojom je bio pet godina u vezi.

Galerija


Slavni glumac Bradley Cooper (45) prošetao je s trogodišnjom kćerkicom Leom De Seine i raznježio obožavateljice svojom potezom. 

Vezani članci Irina Shayk U prozirnom donjem rublju pokazala skoro sve: Nove seksi fotke istaknule su njezinu senzacionalnu figuru Irina Shayk Godinu dana od afere koja je zabavljala svijet u vezi je sa ženskarom koji je uništio brak milijardera?

Naime, Bradley i Lea su otišli do parka u New Yorku koji je nedaleko od njegovog luksuznog stana. Pritom je glumčeva kći bila obučena u ružičastu haljinu i vesticu, a iste boje je imala i cipele. Bradley je bio u trapericama i bijeloj majici, no ono što je upadalo u oči bio je rajf koji je imao u kosi zaslugom malene Lee. 

Modni dodatak se savršeno slagao s njezinom odjevnom kombinacijom. Glumac je veselo šetao s kćerkicom, a oboje su se držali propisa o sigurnosti i nosili identične zaštitne maske za lice. 

Inače, Bradley je dobio Leu s manekenkom Irinom Shayk (34) s kojom je bio pet godina u vezi i prekinuli su prošle godine. 

 

Manekenka poginula u padu aviona? Vlasti ju nemaju na popisu preživjelih, a njen prijatelj tvrdi da je živa