Najveća afera u karijeri

Karleuši usred pornoskandala uklonili profil s Twittera, poslije svega muž joj više ne vjeruje?

Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram/Facebook) Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ(FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) +0 Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Galerija

Jelena Karleuša ostala bez profila na društvenoj mreži, gdje ju je pratilo više od 200 tisuća obožavatelja.

O skandalu u čijem se našla srpska pjevačica Jelena Karleuša ne prestaje se pričati.

Pogledaj i ovo Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Bura se ne stišava Glavni akter seks-skandala: Tko je frajer s kojim je Karleuša navodno bila u vezi?

Već danima se nalazi u središtu pozornosti zbog navodne afere s nogometašem Ognjenom Vranješom, s kojim je navodno varala supruga, također nogometaša Dušana Tošića

40-godišnja pjevačica pokušala je na društvenim mrežama sve opovrgnuti te se tako obračunala i s Ognjenom. Između ostaloga, na svom profilu na Twitteru objavila je šokantne i eksplicitne Ognjenove fotografije, zbog čega joj je navodno sada i ugašen profil.

Twitter ima pravo ugasiti profile za koje smatra da plasiraju lažne vijesti, neprimjeren sadržaj, kao i zbog sumnje na hakiranje.

Bez obzira na točan razlog gašenja njezina profila, može se zaključiti da Jeleni to nije baš drago, s obzirom na to da ju je tamo pratilo više od 200 tisuća obožavatelja. 

Jelena je nakon skandala otputovala u Kinu, gdje Dušan igra nogomet, no čini se kako je nakon svega povjerenje u braku opasno poljuljano. 

"Jelena je rekla da je sve bilo u redu dok nisu izašle te poruke. Međutim, Duško joj sada više ne vjeruje", izjavila je jedna od njezinih prijateljica za Kurir. 

"Taj kreten, Vranješ. Uništio mi je život!" izjavila je navodno Jelena. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson (Foto: AFP) +1 Ronan Sexton (Foto: Facebook) Celebrity Voljenu suprugu izgubio je 2009. godine, a poznatog glumca sad je zadesila još jedna obiteljska tragedija

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: AFP) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Instagram) +5 Cameron Diaz (Foto: Instagram) Celebrity Plavooka glumica nekad je bila žena iz snova brojnim muškarcima, no godine su učinile svoje

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: AFP) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: AFP) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) +4 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Celebrity Lijepe vijesti: Krajem godine iznenada su se vjenčali, a sada čekaju i prvo dijete?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene