Jelena Karleuša ostala bez profila na društvenoj mreži, gdje ju je pratilo više od 200 tisuća obožavatelja.

Galerija


O skandalu u čijem se našla srpska pjevačica Jelena Karleuša ne prestaje se pričati.

Vezani članci Jelena Karleuša Karleuša na cijepljenje stigla bez grudnjaka: Pričalo se da je protiv, no sad je objasnila svoju odluku Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Što se događa u domu Jelene Karleuše i Duška Tošića? Par se više ne prati na Instagramu

Već danima se nalazi u središtu pozornosti zbog navodne afere s nogometašem Ognjenom Vranješom, s kojim je navodno varala supruga, također nogometaša Dušana Tošića

40-godišnja pjevačica pokušala je na društvenim mrežama sve opovrgnuti te se tako obračunala i s Ognjenom. Između ostaloga, na svom profilu na Twitteru objavila je šokantne i eksplicitne Ognjenove fotografije, zbog čega joj je navodno sada i ugašen profil.

Twitter ima pravo ugasiti profile za koje smatra da plasiraju lažne vijesti, neprimjeren sadržaj, kao i zbog sumnje na hakiranje.

Bez obzira na točan razlog gašenja njezina profila, može se zaključiti da Jeleni to nije baš drago, s obzirom na to da ju je tamo pratilo više od 200 tisuća obožavatelja. 

Jelena je nakon skandala otputovala u Kinu, gdje Dušan igra nogomet, no čini se kako je nakon svega povjerenje u braku opasno poljuljano. 

"Jelena je rekla da je sve bilo u redu dok nisu izašle te poruke. Međutim, Duško joj sada više ne vjeruje", izjavila je jedna od njezinih prijateljica za Kurir. 

"Taj kreten, Vranješ. Uništio mi je život!" izjavila je navodno Jelena. 

Voljenu suprugu izgubio je 2009. godine, a poznatog glumca sad je zadesila još jedna obiteljska tragedija

Plavooka glumica nekad je bila žena iz snova brojnim muškarcima, no godine su učinile svoje

Lijepe vijesti: Krajem godine iznenada su se vjenčali, a sada čekaju i prvo dijete?